Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány ha lánnyal szeretnél lenni de még szűz vagyok? 18/L
Figyelt kérdés
Hátrány ha szűz vagyok?2015. jún. 13. 09:29
11/16 anonim válasza:
Nem hatrany. Valahol el kell kezdeni. Egyszer mindenki volt szuz (van, aki egesz eleteben, de az ritka).
12/16 anonim válasza:
Pontosan, jól mondják itt előttem, mindenki elkezdni valamikor. Eleve aki a saját neméhez vonzódik, általában később érő típus, a legtöbben húsz fölött vesztik el, mert nincs kivel, nyűglődés van, nincs hely rá, meg identitásválság van meg ilyenek.
Meg egyébként is, két csaj esetén ez nem olyan horror mint egy pasival, nincs ilyen hogy nem áll föl, fáj, korán elsül, kényelmetlen, vérzik, stb. Mert elsőre úgyis úgy fogja csinálni, hogy biztosan jó élmény legyen, szóval nyalás meg max ujjazás de azt se 3al meg péklapáttal... szóval ne parázz. Jó lesz.
13/16 anonim válasza:
Nem értem miért kellett lepontozni, ha egyszer úgy gondolom, mellesleg nem én egyedül, hogy nem hátrány, ha szűz még. Béla te meg inkább gondolkodj el, hogy kit barmozol le, elég, ha a válaszaidat, illetve a kérdéseidet nézzük, máris kapunk egy képet arról, milyen ostoba egy senki is vagy. ;)
14/16 anonim válasza:
Én is szűz vagyok, és a lányokat szeretem
19l
15/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem. :) Én is így jöttem össze a barátnőmmel. Örült neki. Egyébként én is örülnék. :)
16/16 anonim válasza:
Ide miért férfiak válaszolnak???
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!