Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus! Ti kevésbé kezdtek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus! Ti kevésbé kezdtek bele egy kapcsolatba biszexel mint leszbikussal?

Figyelt kérdés
Úgy értem hátrány ha valaki biszex? És nem leszbikus ?

2015. jún. 12. 17:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Itt nem arrol van szo hogy ha vlki biszex akkor dupla annyi az esely ra hogy megcsal mert en sem ezt mondtam/irtam.

Hanem hogy akarmennyire szeretheti a masik felet de mivel a kapcsolatban fontos a szex es ha hianyat erzi ha mas nem hogy lesz ver a pucajaban es nem csalja meg de akkor is vege lesz mert ha hianyzik neki akkor...jah...

2015. jún. 14. 20:11
 22/30 anonim ***** válasza:
Mindig ott a félelem, hogy mikor ébred fel a bi csajban, hogy hiányzik neki a férfitest :) És azt bizony akármilyen jó is vagyok, nem fogom tudni megadni neki..
2015. jún. 15. 00:36
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Amivel nektek itt bajotok van, az nem a bi vagy panszexualitás, hanem a bevallatlan promiszkulitás.

Az meg lehet jellemző nemtől és irányultságtól független bárkire. Most érted, leszbikus, és nőből is van sokféle, mondjuk bejönnek neki a szőke nagymellűek, meg az ázsiai kis vékonyak is. Összejön egy szőke bögyössel, aztán megcsalja egy ázsiaival mert az is kell neki.

Ilyen is van.

De itt a probléma nem az illető szexuális orientációja, nem is a promiszkulitása, hanem az őszinteség és megbízhatóság hiánya.

Az meg attól van haogy valaki gerinctelen, és nem meri az arcodba mondani amit akar.

2015. jún. 15. 08:23
 24/30 anonim ***** válasza:
De akkor tegyük fel azt is, hogy a barátnőd 100%ban leszbikus, semmi köze nincs a férfiakhoz. Rendben. De tegyük fel, hogy az előző párja úúúgy kinyalta, úgy kenterbe verte, olyan sok, és akkora orgazmusai voltak ... De te ezt nem tudod megadni neki. Benne van a pakliban, hogy ahhoz képest te slampos leszel a számára, és megfog csalni, mert neki hiányzik valami. ;)
2015. jún. 15. 11:13
 25/30 anonim ***** válasza:
52%
De ha nő kell neki, akkor magamon tudok fejleszteni. Férfivá nem tudok változni, ha megszakadok se..És nem is akarok
2015. jún. 15. 11:56
 26/30 anonim ***** válasza:

Én igazat adok, azoknak akik nem tudják komolyan venni a bi lányokat.

Mert pl én nem tartom magam annak, de kipróbálnám egyetlen egyszer lánnyal a szexet, milyen. De érzelmekre , párkapcsolatra képtelen lennék és nem is akarok

2015. szept. 8. 21:26
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

"De ha nő kell neki, akkor magamon tudok fejleszteni. Férfivá nem tudok változni, ha megszakadok se..És nem is akarok"

Most komolyan, te mondjuk hogyan növesztenél hosszú combokat? Vagy megműttetnéd a melledet csak ezért? Vagy a szemed színét mivel változtatnád meg?

Szerintem nem normális dolog az ilyen dolgok miatt megváltoztatni magadat.

El kéne fogadni, hogy a másik ember téged választott, és nem a másik huszat aki még bejött neki.

2015. szept. 10. 01:30
 28/30 anonim ***** válasza:
11%

Kedves kérdező! Nem akarok megbántani senkit,de számomra teljes kizáró ok,ha egy lány biszexuális! Nem bántás,de tényleg,és nem a hűségesség az ami miatt így döntöttem. Nem tudom hány leszbikus gondolja ezt,de az biztos,hogy én nem szeretnék olyan lánnyal lenni,aki már volt fiúval. Gondolok itt szexuális érintkezésre. Mivel nekem a legundorítóbb dolog a világon egy férfi nemi szerv,ezért logikus,hogy nem fogok olyanhoz még csak hozzá érni se,akiben volt már ilyen... Tartsatok gyogyósnak,de nekem ez az indokom,egyébként meg ha durva volt a szövegezés,akkor bocsi! :)

16/l/l

2015. szept. 10. 15:20
 29/30 anonim ***** válasza:

#28-as, teljesen megértelek, én is hasonlóan vagyok.

#5-ös voltam.

2015. szept. 10. 17:36
 30/30 anonim ***** válasza:
58%
mindezt 16 évesen? :DD
2015. szept. 10. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!