Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus! Ti kevésbé kezdtek bele egy kapcsolatba biszexel mint leszbikussal?
Itt nem arrol van szo hogy ha vlki biszex akkor dupla annyi az esely ra hogy megcsal mert en sem ezt mondtam/irtam.
Hanem hogy akarmennyire szeretheti a masik felet de mivel a kapcsolatban fontos a szex es ha hianyat erzi ha mas nem hogy lesz ver a pucajaban es nem csalja meg de akkor is vege lesz mert ha hianyzik neki akkor...jah...
Amivel nektek itt bajotok van, az nem a bi vagy panszexualitás, hanem a bevallatlan promiszkulitás.
Az meg lehet jellemző nemtől és irányultságtól független bárkire. Most érted, leszbikus, és nőből is van sokféle, mondjuk bejönnek neki a szőke nagymellűek, meg az ázsiai kis vékonyak is. Összejön egy szőke bögyössel, aztán megcsalja egy ázsiaival mert az is kell neki.
Ilyen is van.
De itt a probléma nem az illető szexuális orientációja, nem is a promiszkulitása, hanem az őszinteség és megbízhatóság hiánya.
Az meg attól van haogy valaki gerinctelen, és nem meri az arcodba mondani amit akar.
Én igazat adok, azoknak akik nem tudják komolyan venni a bi lányokat.
Mert pl én nem tartom magam annak, de kipróbálnám egyetlen egyszer lánnyal a szexet, milyen. De érzelmekre , párkapcsolatra képtelen lennék és nem is akarok
"De ha nő kell neki, akkor magamon tudok fejleszteni. Férfivá nem tudok változni, ha megszakadok se..És nem is akarok"
Most komolyan, te mondjuk hogyan növesztenél hosszú combokat? Vagy megműttetnéd a melledet csak ezért? Vagy a szemed színét mivel változtatnád meg?
Szerintem nem normális dolog az ilyen dolgok miatt megváltoztatni magadat.
El kéne fogadni, hogy a másik ember téged választott, és nem a másik huszat aki még bejött neki.
Kedves kérdező! Nem akarok megbántani senkit,de számomra teljes kizáró ok,ha egy lány biszexuális! Nem bántás,de tényleg,és nem a hűségesség az ami miatt így döntöttem. Nem tudom hány leszbikus gondolja ezt,de az biztos,hogy én nem szeretnék olyan lánnyal lenni,aki már volt fiúval. Gondolok itt szexuális érintkezésre. Mivel nekem a legundorítóbb dolog a világon egy férfi nemi szerv,ezért logikus,hogy nem fogok olyanhoz még csak hozzá érni se,akiben volt már ilyen... Tartsatok gyogyósnak,de nekem ez az indokom,egyébként meg ha durva volt a szövegezés,akkor bocsi! :)
16/l/l
#28-as, teljesen megértelek, én is hasonlóan vagyok.
#5-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!