Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus! Ti kevésbé kezdtek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus! Ti kevésbé kezdtek bele egy kapcsolatba biszexel mint leszbikussal?

Figyelt kérdés
Úgy értem hátrány ha valaki biszex? És nem leszbikus ?

2015. jún. 12. 17:18
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
54%

Nem arol van szo hogy a biszexek nem fognak not talalni maguknak csak ahogy az elottem iro irta es ahogy en is egyszer mar leirtam a biszexeknek kell egy ido utan + sertonek tartanam ha pont egy pasival csalna meg mert az olyan mintha en nem tudnam/tudtam volna neki megadni amire szuksege van :/

Szoval a leszbik pont ezert nem nagyon kezdenek biszexekel

2015. jún. 12. 21:11
 12/30 anonim ***** válasza:
82%
Amugy en a 7-es es a 11-es voltam :)
2015. jún. 12. 21:12
 13/30 A kérdező kommentje:
De én pl nem is vágyok pasira, nekem nem kell pasi :/ de értem nagyábol az álláspontotokat:( Köszönöm a válaszokat!
2015. jún. 12. 21:17
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam férfival egyszer, hosszabb párkapcsolatban. Nekem annyi elég volt, köszönöm. Nem kérek többet.
2015. jún. 12. 21:21
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
nem, nem hátrány.
2015. jún. 13. 00:48
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem alapvetően egy ember, akármilyen szexualitású legyen, ha elkötelezi magát egy számára fizikailag-mentálisan kielégítő kapcsolat mellett, akkor nem fog félrelépni. Nem kedvelem a sztereotípiát, hogy mivel valaki több nemhez is vonzódik, ezért nagyobb az esély arra, hogy megcsal. Valaki vagy hűséges vagy nem hűséges típus. A megcsalás nem a szexualitásból, hanem másból adódik, többnyire abból, hogy valaki nem elégül ki egy adott kapcsolatban. Én pánszexuálisként nem gondolom, hogy ha járnék egy lánnyal, akit szeretek, és jó vele, hogy mással szeretnék szexelni. Van nyelve, vannak ujjai, vannak segédeszközök is akár, szóval semmi szükség erre az idióta megközelítésre. Ha férfival járnék, akkor is így állnék hozzá. Alapvetően a több nem iránt érdeklődőek sem egyszerre akarnak mindent, és főleg nem mindenkit. Ők is beérik egy emberrel, akiktől megkapják, amire szükségük van, és amire vágynak. Ennyi a történet, csak sok a marha hozzá, aki nem gondol bele. De tudom, hogy kívülállóként nehéz lehet megérteni egy bi- vagy pánszexuális ember gondolkodását és érzéseit a nemek iránt. Mindenesetre elkeserítő, hogy ez a dolog, amiről nem tehetünk mi sem, kirekeszt minket a heterók és a melegek köréből is.

18L

2015. jún. 13. 01:39
 17/30 anonim ***** válasza:
28%
Nem kezdenék biszex nővel, épp elég volt. Mindegyik, amelyikkel próbálkoztam, végül pasival kötött ki. Nekem ez nem kell tovább. Biztosan van olyan, aki nem fog pasival kikötni, de azt sem szeretném megtapasztalni.
2015. jún. 14. 12:32
 18/30 anonim ***** válasza:
39%

Nem akarok senkit ócsárolni,de nekem van egy biszex osztálytársnőm...korombeli(15 éves) és nap mint nap látom más-más pasikkal. Mindig mesél,hogy a suliból kivel csinálta már,és eben az évben a harmadik terhességi megszakításán volt túl. Összefekszik fűvel-fával,és csak néha fekszik le lánnyal,de akkor is csak egy éjszakás kalandra...Számomra ez nagyon negatív,sértő,taszító és undorító. Tudom,hogy nem minden biszex lány ilyen,de ezt látva nagyon is elment a kedvem az ilyen lányoktól. Sajnálom...meg hát amit előttem is leírtak: Mivel egy leszbikus nő alapvetően (szerintem) undorodik a férfi nemi szervtől,ezért biztos ne3m fog olyannal kezdeni,akiben már párszor járkált az az ocsmányság,ezzel én is így vagyok...:(

16/l

2015. jún. 14. 15:35
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Igazából én itt a problémát, amiért megy a siránkozás, hogy később pasival jött össze, abban látom, hogy nem beszélgettetek elég őszintén az adott biszex hölggyel. Én magam biszexnek tartom, de eddig még nem volt semmi dolgom nővel sajnos. 23 éves létemre megválogatom kivel és mit akarok, egy 6.5 éves kapcsolatom volt, és ezen kívül még 1 pasival csókolóztam. Megcsalni sokszor tudtam volna az exem, de nem tettem. Biszex csajjal is tudtam volna összejönni, szerelmes volt belém, én egyrészt nem éreztem iránta semmit, másrészt pedig tudtam róla, hogy ő szeretne családot, gyereket esküvőt meg minden, és már ezért sem akartam tőle nagyon semmit. Alapban furának tartom azt is, hogy házasságért mindenki úgy odavan, mikor az nem a szerelemről szólt, hanem az anyagiakról régen, tehát ez nem hagyomány, hogy a szerelmével az ember egybekel. És azt sem értem, hogy attól miért teljesebb valakinek az élete, ha a legszebb évei elmennek egy csöppség felnevelésére, aki nagy valószínűséggel nem egy olyan ember lesz, mint szerette volna a kedves szülő.

Viszont akikkel nem kezdek az az, akinek az lesz az 1. párkapcsolata, mert az 1. arra való, hogy tanuljon belőle az ember. Nem sok párt ismerek, akik kibírták az 1. szerelmük mellett, izé, egyet sem.

Egyébként annyiban teljesen igazat adok a leszbiknek, akik amiatt nem kezdenek biszexel, mert az családra vágyik meg stb. Mert olyannal én sem. Nem akarok olyanra időt pazarolni, aki mellett nem tudom elképzelni magam 20 év múlva. :) Csak előbb ezt tisztázni kéne a leányzóval és akkor nincsenek ilyen félreértések.

23L bi

2015. jún. 14. 19:03
 20/30 anonim ***** válasza:
67%
19: Pont ez a gond, hogy nagyrészt meg sem lehet velük beszélni, mert maguk sem tudják, hogy mit akarnak. Én tudom, hogy ha összejövök egy nővel, akkor az komoly lesz, más nem is érdekel a komoly kapcsolaton kívül és ezt mindig ki is hangsúlyoztam, elejében jaj, ők is erre vágynak, szeretetre meg mindenre, aztán meg beijednek és elkezdenek össze-vissza kavargatni másokkal... Sajnos minden biszex lány ilyen volt, akivel találkoztam. Nekem erre nincs szükségem. Egyik sem akarja felvállalni a párját, ha nő, nekik ez csak egy szórakozás, játék. Esetleg, ha azt mondaná, hogy igen, eltudom képzelni a házasságot később nővel is, akkor talán belemennék, de inkább semmiképp sem. Lehet te vagy a ritka kivétel, de a 90% ilyen.
2015. jún. 14. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!