Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a nyitott, normális életszemléletű lányok?
Figyelt kérdés
LESZBI KAT.!!!
Akik elfogadják, hogy leszbik lettek. Akiknek nincs semmi idegesítő hóbortjuk (mangák, japánok, kínaiak, macskák, anorexiás japán csaj ideál, vörös haj fétis stb.) Elnézést ha valakit megsértettem. Akik tudják hogy mit akarnak és nem lógnak a levegőben fél lábbal hogy "a lányok tetszenek de azért hátha hetero vagyok".
?
2015. jún. 7. 11:52
11/11 anonim válasza:
Én igazából feladtam, hogy találok egy normális lányt :) Biszexként inkább pasizok, hiába vonzanak a lányok úgyse találok, 2 éve pasim van és maradnak a vágyak :)
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!