Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Hogy kell jól nyalni? Nagyon béna vagyok az
ágyban.
Figyelt kérdés
Mondanátok pózokat, technikákat, amiktől javulna a helyzet?
A mellem picit lóg, úgyhogy ilyen 69es meg fejjel lefelé lógós pózokat légyszi ne.
Én kicsit szégyenlős vagyok, meg ő meg végképp az, el se tud lazulni, úgyhogy ilyen teszetosza bénázás az amit csinálunk, lekapcsolt lámpával, háton fekvős pózban.
Basszus, ha ti lányok se tudjátok, akkor mi férfiak honnan tudjuk?
2015. jún. 2. 19:57
3/9 anonim válasza:
orbán állítólag jól nyal putyinnak
2015. jún. 2. 20:23
4/9 anonim válasza:
Korrepetálás privátban.
2015. jún. 2. 20:36
5/9 anonim válasza:
Mi 69esben toljuk fényben, mert a punci nagyon szép látvány. *-* Hidd el, nem azt fogja nézni a párod, hogy mid lóg, mert egyrészt nem arra figyel és van mikor a pocitól sem látszik. Ha mondogatjátok egymásnak, hogy szép vagy, dicséred, akkor el fog múlni a szégyenlősség. Mi a párommal alapjáraton szégyenlősek vagyunk, de szinte egy éjszaka el is tűnt a szégyenlősség közöttünk, pedig én aztán nem mutogatom senkinek sem magam. Kíváncsiak voltunk egymás testére és ez is jó volt. Először próbáljátok meg legyőzni a szégyenlősséget, mert utána jobb lesz a dolog. :) Simogatással nyugtassátok le egymást és hangolódjatok a témára. Ne hanyagoljátok el a cicibimbókat sem! :)
2015. jún. 2. 20:44
6/9 anonim válasza:
Lányként lányt akarsz nyalni? 69 miért nem jó? Te vagy alul és nem lóg akkor a cici. Beszélgessetek. Nőknél az ellazuláshoz fontos a bizalom. Bízzatok egymásban, ne legyenek félelmeitek egymással szemben. Csináld azt neki, ami neked is jól esne és közben is beszélhettek kinek hogy jó és majd kialakul a dolog.
2015. jún. 2. 20:50
7/9 anonim válasza:
Fekve is lehet nyalni, ha az a gond hogy egy picit lóg. Párod háton fekszik, te pedig a lábai között hason az ágyon. Remélem érthetően írtam. :) És próbáljátok ki hogy nincs teljesen sötét, egy kis félhomály sokkal izgibb. ;) 30/N
2015. jún. 3. 04:57
8/9 anonim válasza:
Dugd be a nyelved a puncijába és lefetyelj de keményen ;)
2015. jún. 3. 15:05
9/9 Hercegno69 válasza:
Elmondom en hogy szeretem hatha segit :(
En azt szeretem ha a nyelvet bedugja es "azzal dug". Ki be ki be. Es belul nyalogat.
Esetleg meg ha nyalas kozben ujjaznak es a combtovemet is nyalogatja csokolgatja. En nem szeretem ha sokaig izgatjak a csiklom akar nyelvvel vagy ujjal mert olyan furcsa erzes es legszivesebben rangatoznek tole :D
Szoval nyald finoman majd kemenyen es "dugd" meg a nyelveddel :D nekem ez jon be. Bar en meg nem voltam lannyal de szerintem nem kulonbozik attol ahogy egy pasi tudja csinalni .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!