Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ciki, ha 26 éves vagyok és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha 26 éves vagyok és eddig csak egy barátnőm volt?

Figyelt kérdés

Egyszerűen kevesebb a választási lehetőség és aki bejön, annak vagy én nem jövök be, vagy a világ másik felén lakik, vagy van barátnője. Persze voltak kisebb kavarások, de semmi komoly nem lett belőle.

A legtöbb heteró lánynak ennyi idősen már 4-5 kapcsolata simán volt, de nekik azért bizonyos szempontból egyszerűbb.

Most mondjátok meg, én vagyok béna, vagy más is hasonló tapasztalati vannak?

2015. máj. 22. 11:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én 20 éves leszek és még nem volt kapcsolatom. Próbálkoztam 2 lánnyal, semmi nem lett belőle. De én más is vagyok, nem az a tipikus tömeggyártmány. Meg amúgyis nagyon nehéz találni valakit, én már belefáradtam. És úgy gondolom, egy kapcsolat nem csak arról szól hogy együtt nevetünk, hanem küzdelemről a másikért, stb. Nehéz lehet, én nem is akarok egyenlőre senkit, vannak céljaim, tervezek, kicsit később azért jó lenne, mert a magány sosem jó.
2015. máj. 23. 08:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem ciki. Nekem még egy sem volt. Mondjuk fiatalabb vagyok, de akkor is.:)

Remélem, hamarosan megtalálod a párod! :)

2015. jún. 22. 13:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Amúgy 11-es igazad van. És én se vagyok az a "tömeggyártmány". De nem leszek más csak azért, hogy jó legyek valakinek. Aki szeret, az elfogad úgy ahogy vagy. Sok sikert kívánok neked is!
2015. jún. 22. 14:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is 26 vagyok, és nekem is csak egy volt. Viszont nálam nem a mennyiség a lényeg, ezért nem érzem cikinek.
2015. jún. 22. 22:08
 15/16 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nem ciki. :)

A mai világban nehéz találni egy értelmes, tisztességes lányt (ahogy férfit is). Nem is olyan biztos, hogy sok mindenből kimaradsz. Sok sikert a jövőre nézve!

2015. jún. 24. 20:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Èn 20 vagyok ès egy se volt,aki akar îrjon!!!L
2016. máj. 19. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!