Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mint leszbikus lány összejönnél egy olyan "lánnyal" akinek pénisze van?
Mit értünk összejövés alatt? Kapcsolat vagy csak szex?
Mivel inkább a lányok vonzanak, bár biszex vagyok, így egy hosszabb kapcsolatban már szerintem zavarna a punci hiánya (bocsi a megfogalmazásért :D )
Egy futó kaland (akár több alkalom, nem egyéjszakás) simán beleférne!
Amennyiben nem "lány", hanem transznemű lány, és bejön, akkorpersze.
Szvsz a női lét mibenlétét egy pinával egyenlővé tenni gusztustalanul szexista dolog.
25/ ll
Én ,mint leszbikus Nő, nem! De pl. az exem,aki biszex, tobbszor emlitette, hogy egyaltalan nem jelentene nala hatranyt, ha lenne peniszem. :D
22/L/L
ha leszbikus vagy minek a penisz elottem szolo? akkor mar nem biszex vagy ha egy f*rokkal is kefelsz?
a kerdesre a valaszom nem.. mert az mar nem lany akinek penisze van szerintem.. :) a lany az akinek puncija van:) es azt szeretem.
Biszex vagyok, így könnyebben mondok igent, de szerintem leszbikusként sem zavarna, az emberbe szeretek bele, nem pedig a nemi szervébe.
Ui. Kérdező az utóbbi megszólalásoddal pedig egyetértek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!