Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha megőrjít a szerelem?
Egy fiatal kamasz lány vagyok. Körülbelül két éve szerettem bele egy tüneményes osztálytársamba (szintén lány), és nem akarnak múlni az érzéseim, sőt... Egyre erősebbek lesznek. Viszont sosem lehet az enyém. Egyszerűen csak el akarom felejteni, de aztán meglátom a mosolyát... és úgy érzem, mintha a fellegekben járnék. Ismerem őt, nagyon jóban vagyunk, és tudom, hogy piszok nehéz őt igazán meghódítani. Ahogy azt is tudom, hogy 100%-ig hetero.
Az érzéseim megfojtanak, nem tudok már mit tenni, és gyűlölöm magamat! Csak azt akarom, hogy vége legyen... de rohadtul szeretem.
Lehet,hogy szüneteltetni kéne a kapcsolatotokat.
Én is így voltam, aztán inkább meg se néztem senkit.
Jelenleg is ilyen helyzetbe vagyok.
Próbáld elkerülni,kitörölni.És tudod,se neked,
se a lelkednek nem tesz jót egy plátói szerelem.
Egyszerűen nem megy... Csak rá tudok gondolni. Most szakítottak a barátjával, és rettenetes érzés látni, ahogy szenved.
Hogyan tudnám elfelejteni? Próbáltam már keresni valaki mást, de a nyomába sem érnek...
Most ő a legjobb,de hidd el,valahol vár az igazi.
Próbálj ne gondolni rá,tereld el a figyelmed mással.
Hány éves vagy,ha megkérdezhetem?
Ha ennyire jóba vagytok, akkor lehet leülhetnétek lelkizni. Én tuti megmondanám neki, mert egyrészt ettől még simán lehet bi (sokan direkt tagadják), és ki tudja mi lesz.
Ha megértő, akkor nem lesz para, és legalább kicsit enyhül a nyomás.
Átéltem ezt és maradványaiban még mindig felüti a fejét mai napig, de könnyebb lesz idővel. Távolodj, ne figyelj rá, csak ennyit tudsz tenni. Nekem az akkori kapcsolatom ráment, majd később minden más is, de itt vagyok egy majdnem teljes tanévvel és nyárral később és mondhatom már nem irányítja a mindennapjaimat.
18l
És akkor mi van ha szerelmes vagy beléje? Hát legyél. Jó érzés ugyebár. Ha meg nincs ott a francér nem foglalkozol a dolgoddal, ami ugye van? Ez a vágy, hogy meg kell szereznem magamnak, hogy rögzítsem a boldogságom gondolkodás, roppant mód gyermeteg viselkedés. Tudom, hogy a felnőtt emberek is így viselkednek, de igazából ők is csak gyerekek. :D
Ne akard megszerezni. Örülj neki, hogy van, és akkor nem fogsz szenvedni.
13 éves vagyok. Igen, tudom, túl fiatal vagyok, blablabla.
De nem bírom tovább... Akárhányszor meglátom a sírás kerülget, és a összeszorul a szívem.
Ma egész nap együtt voltunk, és olyan jó érzés volt. Végig mosolygott, és sikerült megfognom a kezét is... Bárcsak lenne végre valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!