Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenleg van a birtokodban valamilyen segédeszköz? A csajoddal használsz ilyesmit?
Figyelt kérdés
És ha van mi az? Valami kis bizsergő vagy nagyobb behatolós cucc? vagy esetleg felcsatolós?
Egyéb dolog, pl. nyakörv és társai?
Tervezel venni ilyesmit vagy tökre hidegen hagy?
Amennyiben a pároddal közösen vettétek, melyikőtök használja őket? Kinek az ötlete volt? Ki hozta fel?
2015. máj. 18. 21:40
2/11 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy nem csajom van, hanem párom :)
3/11 A kérdező kommentje:
jó, szíved joga tőlem Jozefa császárnének is hívhatod, de most ne akadjunk már el megnevezésen, érted a kérdést, nem?
2015. máj. 18. 21:48
5/11 anonim válasza:
Ja, épp az egeret fogom, az bizserget kicsit, illetve egyéb segédeszközként van rajtam szemüveg, hogy ne rontsa a monitor a szemem...
felcsatolós a hajcsat, nyakörv meg a kutyán van...
6/11 A kérdező kommentje:
"felcsatolós hajcsat" most így elképzeltelek egy ilyen méteres pélóval a füled mögött. bocsi, ez egy komoly téma elvileg.
2015. máj. 18. 22:26
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Fiúként nekem nincs, és nem is vágyok rájuk.
10/11 anonim válasza:
Segédeszköz rajtam van: az ujjam és a nyelvem. :"D A leszbikusok nagyon nagy százaléka semmilyen segédeszközt nem használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!