Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi lányok, ti kóstolnátok szép keblekből az anyatejet? ;)
Lányok nem kell ahhoz csávó hogy az ember teherbe essen, spermabank aztán fehér felnyomod a pinyakoládát, így is pont olyan gyerek lesz belőle.
A laktálásról meg annyit, hogy több esetben hallottam, hogy a gyereknek mindkét anyja nekifogott tejet termelni, pusztán érzelmi-hormonális alapon.
Én a magam részéről nem. Egyrészt mert az a tej nem nekem van, és nem venném el a babától. Másrészt egyáltalán nincs ilyen anya-gyerek dinamikára épülő fantáziám, egyszerűen tökre nem mozgat meg.
Meg úgy általában a mell nekem egy kulcsfontosságú testrész, fenék meg comb párti vagyok. Jó persze ettől még megszeretgetem ha arról van szó, de nem élvez kiemelt szerepet.
Anyatejet csak azért nem kóstolnék meg még szép keblekről sem (csúnyát nem is láttam még mondjuk ;) ) mert egyszerűen nem szeretem a tej ízét.
Sokminden mást szívesen kóstolnék viszont.
25N
nem, nekem ez a gondolat nagyon nagyon taszító O.o
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!