Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatók a szép, nőies nők?
Figyelt kérdés
Leszbikus vagyok és már kb. elegem van, hogy az összes jó nő csak biszex, vagy kiváncsi és csak szexet akar. Nekem valami stabil kellene, de aligha látok (nem csak az én környékemen) igazán szép leszbikus nőt. Nem vagyok felszínes, de egyszerűen nem vonzanak a butchok. A nőies nőket szeretem. Merre vannak? 24/N.2013. szept. 7. 15:23
3/13 A kérdező kommentje:
Ugyebár a magas, gazdag, jóképű, köcsög férfiak oldalán, utolsó? ;)
2013. szept. 7. 15:33
4/13 anonim válasza:
nem kell ahhoz magasnak,és jóképűnek lenni.elég a pénzed van kedves kérdező:3 akkor nem számít hogy köcsög vagy,bunkó,vagy épp impotens.tehát így nagyban csökkennek az esélyeid.
5/13 anonim válasza:
Pont hogy nem. A kicsi, kopasz, de gazdag fickók oldalán. Na meg a mesékben, kis hölgy! ;)
6/13 A kérdező kommentje:
Ugyan, csak ugrattalak benneteket. Ezen az oldalon ez megy, hogy mindenki a nőket vádolja, hogy az általam leírt pasikkal vannak. :)
2013. szept. 7. 15:53
7/13 anonim válasza:
Utcán kerested őket?
Nem tudom, te hogy vagy vele, de ahol én lakok, ott minden nő nőies. Ez a nők tulajdonsága, tudod. Hogy nőiesek. Ettől nő egy nő. A szépség meg relatív, biztos ki tudsz választani olyat közülük, aki bejön neked.
8/13 A kérdező kommentje:
Leszbikusok között elég kevés a nőies nő... Legalábbis az én környékemen.
2013. szept. 7. 16:13
9/13 anonim válasza:
Én csak nőies leszbikust ismerek, illetve én magam és a szerelmem is ilyenek vagyunk.
10/13 anonim válasza:
Hát én is csak nőieseket ismerek, messziről elkerülöm a tökös csajokat. Fúújj.
Sajnos tényleg nagyon nehéz. A társkeresők kihaltak, a bulikba alig vannak szépek. Szinte csak ugyanazok a "p..csenőtt partyarcok" vannak mindig. Esetleg a pride.hu-ban látok még némi lehetőséget, most hogy megújult az oldal. Ne add fel Kérdező, nekem is időbe telt amíg megtaláltam a barátnőmet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!