Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor nem is vagyok hetero?
Én heteronak érzem magam, de miért van az, hogy felizgulok arra, ha 2 nő nyalja egymást? Sőt masztizni is szoktam rá. Lehet, hogy biszex vagyok? Pedig van barátom már 3 éve.
24L
#3 Csaj vagy, vagy srác? :D Mert ma már annyi csaj bepróbálkozott nálam, hogy kezdem magam puncimágnesnek érzeni, pedig nem azokat szeretném vonzani. :D
#Kérdező: Hát akkor nagy eséllyel biszex vagy, de szerintem ezzel nincs semmi gáz. Amíg nem zaklatsz gyerekekt, vagy nem kezdesz el drogozni, vagy k**válkodni, és nem szeded le az embereket egy AK-47-es gépkarabéllyal, addig nincs tényleg semmi gáz. Bisezxként is lehetsz ugyanolyan boldog, mind mondjuk egy hetero. Csak egy bi könnyebben talál játszópajtást egy buliban, mivel mindkét nemet szívesen megismerné közelebbről is. :D
van barátom :D
nem tudom, hogy megérné e ott hagyni őt egy nőért :D
de azért a szexet kipróbálnám :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!