Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok: milyen érzés a 69-es póz?
Nekem az csak eleinte tetszett annyira.
Nem tudom miért, később már annyira nem is igényelte egyikünk sem.
Mondjuk a párom annyira jól csinálta, hogy én semmire nem voltam képes közben :D
De valami miatt ez úgy...elhanyagolódott.
Sokkal jobban szerettük, ha hanyatt feküdt egyikünk, és a másik nyalta, meg minden egyéb.
Mi szeretjuk, jol jon amikor mar egyikunk se bir magaval :) :3
17/l/l es 19/l/l
Én sosem kedveltem ezt a pózt, mert nekem nagyon személytelen. Szeretem látni a partnerem arcán, hogy élvezi, ezért inkább a klasszikus verziónál maradok. :)
27/nő
Eleinte nem szerettük, de aztán kialakult, hogy hogy kényelmes szóval azóta mi nagyon szeretjük, szerintem nem kicsit izgató póz :)
Imádom mikor úgy megy el a barátnőm :)
20/L/L
Erősen függ a hangulattól, mi olyankor szoktuk csinálni, amikor nem csak egy gyors kielégülésre vágyunk és már nagyon fel vagyunk tüzelve. Egy átlagos összebújós alkalommal, kissé fáradtan jobb a hagyományos te-engem, aztán én-téged felállás.
25l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!