Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ki lehet gyógyulni valahogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet gyógyulni valahogy a leszbikusságból?

Figyelt kérdés

Az életem egy totális szívás.

Nem lehetek önmagam,mert a családom szívből rühelli a másságot,és meg is mondták,hogy kitagadnak,ha megtudják,hogy az vagyok.nem vicceltek!és nincs hová mennem...

Itt vagyok 20évesen,és egy pár csóknál és tapinál tovább,se lánnyal,se fiúval nem jutottam.

Lánnyal azért,mert nagyon féltem hogy a szüleim megtudják (a családaink barátok),fiúval meg,mert a vonzásnak még a szikráját sem éreztem!

Nem akarom,hogy a szüleim akik már így is sokat szenvedtek a bátyáim miatt,megtudják,hogy még a lányuk is el van cseszve! :(

Nem tudom,mi lesz velem.már az öngyilkosságon is gondolkoztam (de az már úgyis volt itthon),de nekem nem megy.

Van erre valami megoldás?

Néha olyan érzésem van,mintha megfulladnék attól,aki vagyok..

Válaszokat/tanácsokat előre is köszönöm...

2015. jan. 5. 19:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
17%

tehát barátokkal kezdesz ki ami szintén nem normális. ez a leszbikus szál féle problémád csaka jéghegy csúcsa.

ha akarsz írj privit, márcsak azért is mert segíteni csak a magamfajta alapos álláspontú (és egyébként szüleid féle felfogású)ember tud nem azok akik azt írják amit olvasni akarsz

2015. jan. 5. 20:32
 22/27 anonim ***** válasza:
42%
mar h tudnal TE??? segiteni ???? komolyan..inkabb nem is irok semmit. kerdezo...keruld legyszi az ilyen embereket, ha a szuleidet nem tudod...
2015. jan. 5. 20:41
 23/27 anonim ***** válasza:
úgy gondolom 28 évesen tapasztaltam, láttam már sokmindent....nem csak csípőből gyűlölködöm. 67százalék te az írásaid alapján rosszabb vagy mint a lány szülei csak azzal próbálod magad fényezni hogy nem utálod a melegeket(tán te is az vagy?)
2015. jan. 5. 20:48
 24/27 anonim ***** válasza:
66%

:,DDDDD Sííííírok!!

Komolyan megállapítottál valamit,...BÁRMIT..AKÁRMIT rólam a Gyakorikérdések.hu-s százalékom alapján :DDDD

Nem hiszem el :D :,DDD

2015. jan. 6. 11:40
 25/27 anonim ***** válasza:

nem a százalékod alapján (azt az azonosíthatóság miatt írtam mint megnevezés). egyébként kifejezetten hízelgő adat rád nézve tehát nem veszem komolyan.

az írásod alapján vontam le következtetést...te tipikusan a "kihaénnem" tipusú hiperérzékeny ugyanakkor hirtelenharagú és gyűlölködő demagóg ember vagy de magadat pozítiv személyiségnek gondolod csakmert te is a média hatására pártját fogod az ilyen nem normális dolgoknak mint homo leszbi egyéb dolgok.

2015. jan. 6. 13:58
 26/27 A kérdező kommentje:

Kedves (jelenleg) 71%-os!

Még az elején hajlottam is volna rá,hogy segíts nekem,de tudod mit?

Ad1-Már pár írásod alapján átláttam,hogy te nem segíteni akarsz,hanem csak eggyel kevesebb "köcsögöt" akarsz látni a nagyvilágban!!

Ad2-Míg Január 5-én este negyed 8-kor még úgy éreztem,hogy gyűlölöm magamat,azért aki vagyok,ma már csak a szomorúságot érzem az elveszett lehetőségeim miatt..

Köszönöm a válaszokat mindenkinek,aki tényleg segíteni próbált! :)

2015. febr. 16. 09:52
 27/27 anonim ***** válasza:
remek!! kérdező már megint az itt empatikust játszóknak akarod prudukálni magad meg mártírkodni??.... hogy írtad? az elején még elfogadtad volna a segítségemet? de most már átláttál rajtam mit akarok? csakmert mióta felajánlottam a segítségemet össz-vissz csupán két újabb bejegyzést írtam ami egy engem érintő személyeskedésre volt reagálás de te sokat leszűrhettél ezekből... vagy inkább mögéjük gondoltál.
2015. febr. 16. 21:50
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!