Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet gyógyulni valahogy a leszbikusságból?
Az életem egy totális szívás.
Nem lehetek önmagam,mert a családom szívből rühelli a másságot,és meg is mondták,hogy kitagadnak,ha megtudják,hogy az vagyok.nem vicceltek!és nincs hová mennem...
Itt vagyok 20évesen,és egy pár csóknál és tapinál tovább,se lánnyal,se fiúval nem jutottam.
Lánnyal azért,mert nagyon féltem hogy a szüleim megtudják (a családaink barátok),fiúval meg,mert a vonzásnak még a szikráját sem éreztem!
Nem akarom,hogy a szüleim akik már így is sokat szenvedtek a bátyáim miatt,megtudják,hogy még a lányuk is el van cseszve! :(
Nem tudom,mi lesz velem.már az öngyilkosságon is gondolkoztam (de az már úgyis volt itthon),de nekem nem megy.
Van erre valami megoldás?
Néha olyan érzésem van,mintha megfulladnék attól,aki vagyok..
Válaszokat/tanácsokat előre is köszönöm...
tehát barátokkal kezdesz ki ami szintén nem normális. ez a leszbikus szál féle problémád csaka jéghegy csúcsa.
ha akarsz írj privit, márcsak azért is mert segíteni csak a magamfajta alapos álláspontú (és egyébként szüleid féle felfogású)ember tud nem azok akik azt írják amit olvasni akarsz
:,DDDDD Sííííírok!!
Komolyan megállapítottál valamit,...BÁRMIT..AKÁRMIT rólam a Gyakorikérdések.hu-s százalékom alapján :DDDD
Nem hiszem el :D :,DDD
nem a százalékod alapján (azt az azonosíthatóság miatt írtam mint megnevezés). egyébként kifejezetten hízelgő adat rád nézve tehát nem veszem komolyan.
az írásod alapján vontam le következtetést...te tipikusan a "kihaénnem" tipusú hiperérzékeny ugyanakkor hirtelenharagú és gyűlölködő demagóg ember vagy de magadat pozítiv személyiségnek gondolod csakmert te is a média hatására pártját fogod az ilyen nem normális dolgoknak mint homo leszbi egyéb dolgok.
Kedves (jelenleg) 71%-os!
Még az elején hajlottam is volna rá,hogy segíts nekem,de tudod mit?
Ad1-Már pár írásod alapján átláttam,hogy te nem segíteni akarsz,hanem csak eggyel kevesebb "köcsögöt" akarsz látni a nagyvilágban!!
Ad2-Míg Január 5-én este negyed 8-kor még úgy éreztem,hogy gyűlölöm magamat,azért aki vagyok,ma már csak a szomorúságot érzem az elveszett lehetőségeim miatt..
Köszönöm a válaszokat mindenkinek,aki tényleg segíteni próbált! :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!