Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet gyógyulni valahogy a leszbikusságból?
Az életem egy totális szívás.
Nem lehetek önmagam,mert a családom szívből rühelli a másságot,és meg is mondták,hogy kitagadnak,ha megtudják,hogy az vagyok.nem vicceltek!és nincs hová mennem...
Itt vagyok 20évesen,és egy pár csóknál és tapinál tovább,se lánnyal,se fiúval nem jutottam.
Lánnyal azért,mert nagyon féltem hogy a szüleim megtudják (a családaink barátok),fiúval meg,mert a vonzásnak még a szikráját sem éreztem!
Nem akarom,hogy a szüleim akik már így is sokat szenvedtek a bátyáim miatt,megtudják,hogy még a lányuk is el van cseszve! :(
Nem tudom,mi lesz velem.már az öngyilkosságon is gondolkoztam (de az már úgyis volt itthon),de nekem nem megy.
Van erre valami megoldás?
Néha olyan érzésem van,mintha megfulladnék attól,aki vagyok..
Válaszokat/tanácsokat előre is köszönöm...
Mivel a leszbikusság nem betegség, ezért nem hiszem, hogy le lehet gyozni.
Viszont elnyomni eltudod az érzést és osszejohetsz egy pasival, de érezni fogod hogy így nem vagy boldog.
NEM te , hanem a szüleid vannak elcseszve!!! Sajnos nem válogathatja meg az ember a családját, sajnállak :(
Én a helyedbe bebiztosítanám az önállóságomat, elmennék dolgozni, albérlet stb és a szüleim pofájába vágnám, hogy leszbikus vagyok és én tagadom meg őket.
Anyjuk pi-csáját :@
1-Nem.az egyik öngyilkos lett,a másik nem törődik a családdal
2-Én próbálok eljárni és pasizni,de a csók után mindig olyan rossz érzésem van
3-Hát én már nem is tudom mitől lennék boldog..
4-Jó is lenne.bár én tényleg szeretem őket,nem akarok csalódást okozni :(
azt nem értem miért csókolózol olyannal aki kicsit se vonz, szal már alapból fura vagy.
szerintem te a kapcsolatra vagy kiéhezve és úgy vagy vele hogy "jöhetnek fiúk meg lányok, nem variálok"
szerintem nem vagy leszbikus...lehet hogy lefekszel majd pár csajjal életed során de te is a klassz férjet keresed és a magányt átkozod
5-Köszönöm hogy ennyire "figyelmesen" olvastad el a kérdésemet.
Azért csókolóztam sráccal,mert kerestem egy halvány reményszikrát arra,hogy normális vagyok!
Dehogy fűvel-fával!örülnék ha neked lenne igazad,és egy srác mellett kötnék ki,de a vágyaim sajnos rohadtul nem ebbe az irányba húznak! :(
"Néha olyan érzésem van,mintha megfulladnék attól,aki vagyok.. "
Nem-nem. Megfulladsz azoktól, akik közt vagy. Nem mindegy.
A másság nem betegség, így kigyógyulni nem tudsz.
Két választásod van:
1. Vagy elnyomod magadban, talán találsz egy férfit akivel úgy ahogy elvagy, esetleg gyereked is lehet, de hogy boldog sose leszel teljesen az is biztos.
2. Elfogadod magad, közlöd a szüleiddel hogy egy felszínes idióták (már bocsi ez az én egyéni véleményem)és vagy elfogadnak így ahogy vagy, vagy pápá, találsz magad mellé egy nőt, akivel szeretitek egymást, gyereked így is lehet, és boldogan élsz. Csak a szüleid nélkül.
Ha jól kivettem a szavaidból, a szüleidnek sikerült a halálba kergetniük a testvéredet, nem jöttek rá hogy valamit nagyon rosszul csináltak?? Az ilyenek egyszerűen nem szeretnek, bármit is mondanak. Nem érdemes ezért a halálon gondolkodnod, fogadd el magad és legyél boldog!
8-Köszönöm a bíztató szavakat.azért nem undorítóak,csak egy más értékrendet képviselnek,és elég konzervatívak.
és hozzátenném hogy elég sok szörnyűségen mentek már keresztül,és valahogy úgy érzem,tetézném a bajukat.
És igen,pontosan a megfelelési kényszer miatt voltak csókok.nem másért.
9-Igen,így is lehet mondani,csak azért így fogalmaztam,mert nem azt kívánom,hogy más környezetben legyek (na jó,egy kicsit azt is),hanem hogy más ember legyek :/
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!