Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet gyógyulni valahogy a leszbikusságból?
Az életem egy totális szívás.
Nem lehetek önmagam,mert a családom szívből rühelli a másságot,és meg is mondták,hogy kitagadnak,ha megtudják,hogy az vagyok.nem vicceltek!és nincs hová mennem...
Itt vagyok 20évesen,és egy pár csóknál és tapinál tovább,se lánnyal,se fiúval nem jutottam.
Lánnyal azért,mert nagyon féltem hogy a szüleim megtudják (a családaink barátok),fiúval meg,mert a vonzásnak még a szikráját sem éreztem!
Nem akarom,hogy a szüleim akik már így is sokat szenvedtek a bátyáim miatt,megtudják,hogy még a lányuk is el van cseszve! :(
Nem tudom,mi lesz velem.már az öngyilkosságon is gondolkoztam (de az már úgyis volt itthon),de nekem nem megy.
Van erre valami megoldás?
Néha olyan érzésem van,mintha megfulladnék attól,aki vagyok..
Válaszokat/tanácsokat előre is köszönöm...
10-"Ha jól kivettem a szavaidból, a szüleidnek sikerült a halálba kergetniük a testvéredet"
Naa!Értem én hogy vígasztalni akarsz,és ezért tényleg hálás vagyok,de ne mondj ilyeneket!ez nem így volt!Ők nem rossz emberek,csak ebben ilyen a véleményük!az utolsó falat kajájukat is megosztanák bárkivel!és a kérdésemmel nem őket akartam lehúzni,vagy megalázni!
8-as
én a 6-os választ írtam nem azb 5 öst (gondolom nem a kérdezőt akartad lenyomorékozni)
hát igen nekem továbbra is nehéz megfejteni miért kell olyan embert csókolgatni aki nem vonz..
ha nekem tiltva van hogy lánnyal csókolózzak akkor nem úgy állok hozzá hogy "nem jönnek be a fiúk de azért csókolózok velük mégis" hanem egyszerűen nem csókolózok senkivel.... a kérdésből úgy látom hogy a szülők a melegeket nem szeretik a (nyilvános)csókolózást viszont nem teszik kötelezővé.
de nem is értem miről van szó írta hogy lányokkal is smárolgatott kedvére(akkor fiúkkal miért kellett)
"az utolsó falat kajájukat is megosztanák bárkivel"
De közben az ostoba elveik miatt tönkretennék a saját gyerekük életét?
15#-Mondjuk ezt így nem tudom kijelenteni,mert én hülye,eddig biztosítottam őket (nem létező) heteróságom felöl,szóval ők nem tiltottak konkrétan semmit,mert csak sejtik,hogy ilyen vágyaim vannak.
Nem tudom.lehet hogy csak mondják,és megbékélnének vele előbb-utóbb ha elmondanám.egyszer úgyis muszáj lesz.Eddig tényleg mindenben maximálisan melettem álltak.talán el tudnának fogadni így is .
azért azt lásd be hogy nálad más is fordítva működik.
én olyannal csókolózom aki alapból szimpatikus , izgalomba hoz, forr a levegő köztünk stb.... nem úgy van az hogy lekapom és a nyála ízéből (vagy istentudja miből) megállapítom hogy tényleg az esetem e vagy sem.
ha valaki megkérdezi tőlem egy buliban hogy ki jön nekem be akkor rámutatok hogy" na őt már figyelem egy ideje igencsak beindít"
Tehát ha tőled megkérdeznének hasonlót akkor mindenkit megcsókolnál és közölnéd hogy "a 12. és a 33. kliens vonz, velük el tudnék képzelni többet is"
??
20-oké,akkor magyarázok!
Én egy alapból nagyon kötődöm ember vagyok.
Minden barátomért tűzbe tenném a kezem.
Ezek a csókok a fiúkkal(2fiúval)nagyon közeli barátokkal történtek.
Annyira ragaszkodtam hozzájuk,hogy szinte bebeszéltem magamnak hogy úgy vonzódom hozzájuk.
Volt pár csók,kis tapi.az első szerintem tudta mi a helyzet,és annyit mondott csak hogy ő neki inkább mégse jövök be.
A másodiknál meg mikor oda került a sor,bepánikoltam.És nem az a fajta "jaj,most elvesztem a szüzességem" idegesség volt,hanem inkább a "mi a fenét akarok én tőle" pánik.
A szívem szakadt meg a srácért,és megértettem,amikor utána nem állt velem szóba hetekig.azóta már szerencsére megbékéltünk.
Ennyi az a "nagy" próbálkozás a pasikkal :/
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!