Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért van ez? (többi lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? (többi lent)

Figyelt kérdés

Mióta elfogadtam h a saját nememhez vonzódom, folyton megnézem a barátnőim, bókolgatok nekik.. pedig eddig nem csináltam ilyet..mi lehet az oka?

17/L

2014. júl. 25. 10:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Talán mert vonzódsz a saját nemedhez?..

Leszbikus=Lány aki a lányokhoz vonzódik.

Ezért nyilván a lányok tetszenek, és bókolsz nekik, mert ugye tetszenek neked.

2014. júl. 25. 10:16
 2/8 A kérdező kommentje:
1 válaszoló: nyilván, de azokat nézem meg akikkel már régóta barátnők vagyunk.. és félek, hogy fel fog tűnni nekik..:/
2014. júl. 25. 10:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudják még rólad?
2014. júl. 25. 10:43
 4/8 A kérdező kommentje:
még nem volt bátorságom elmondani.. de amíg nem jön szóba addig nem is szeretném. hisz ez magánügy végülis.. bár úgyis sor fog kerülni rá, mert előbb utóbb feltűnik majd nekik h máshogy viselkedem..
2014. júl. 25. 11:03
 5/8 anonim válasza:

Szia! :)

Írtad, hogy bókolgatol barátnőidnek, mióta elfogadtad, hogy saját nemedhez vonzódol...

Hogy nekik bókolgatol, ők ezt hogyan viszonozzák, hogy reagálnak rá?

A többit priviben beszéljük meg! ;)

19/L/Leszbikus

2014. júl. 26. 12:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Ameddig nem nyomasztó nekik, miért ne? Szerintem ez jó, elvégre jól érzed magad a bőrödben.
2014. júl. 26. 17:44
 7/8 A kérdező kommentje:
#6 válaszoló: Igazad van, de félek emiatt mindenki el fog távolodni tőlem. vesztettem már el pár embert..:/
2014. júl. 26. 17:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát hagy menjenek XD Nehogymár még te pitizz nekik, különösen ha ennyire homofóbok. Ilyen barátokat akarsz? Én inkább lennék tök egyedül.

Egészen addig amíg nem viselkedsz velük tipikus "nice guy" stílusban, nem bámulsz, nem teszel altáji megjegyzéseket, addig nem értem mi itt a probléma. De gondolom nem csinálsz ilyesmit, mert a legtöbb nő 17-18 évesen már megtapasztalta, hogy milyen ez a viselkedés a másik oldalról nézve. Summa summarum, ők a fąszok.

2014. júl. 26. 19:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!