Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? (többi lent)
Mióta elfogadtam h a saját nememhez vonzódom, folyton megnézem a barátnőim, bókolgatok nekik.. pedig eddig nem csináltam ilyet..mi lehet az oka?
17/L
Talán mert vonzódsz a saját nemedhez?..
Leszbikus=Lány aki a lányokhoz vonzódik.
Ezért nyilván a lányok tetszenek, és bókolsz nekik, mert ugye tetszenek neked.
Szia! :)
Írtad, hogy bókolgatol barátnőidnek, mióta elfogadtad, hogy saját nemedhez vonzódol...
Hogy nekik bókolgatol, ők ezt hogyan viszonozzák, hogy reagálnak rá?
A többit priviben beszéljük meg! ;)
19/L/Leszbikus
Hát hagy menjenek XD Nehogymár még te pitizz nekik, különösen ha ennyire homofóbok. Ilyen barátokat akarsz? Én inkább lennék tök egyedül.
Egészen addig amíg nem viselkedsz velük tipikus "nice guy" stílusban, nem bámulsz, nem teszel altáji megjegyzéseket, addig nem értem mi itt a probléma. De gondolom nem csinálsz ilyesmit, mert a legtöbb nő 17-18 évesen már megtapasztalta, hogy milyen ez a viselkedés a másik oldalról nézve. Summa summarum, ők a fąszok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!