Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus parban mindig kell,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus parban mindig kell, hogy legyen "fiu"?

Figyelt kérdés

2014. márc. 26. 20:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen kell lenni fiúnak, lánynak.

Vannak fiús leszbikusok, ott biztos van ilyesmi, de nem törvényszerű.

Egy leszbikus

2014. márc. 26. 21:26
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én 4 éve vagyok együtt a párommal,és nálunk nincs olyan,hogy ki a "fiú". Nyilván azért vagyunk leszbikus kapcsolatban,mert mindketten a nőket szeretjük. (jelen esetben egymást:))

És igen,heteró világban élünk,ez tény. Ezért is nem tudják sokan elképzelni azt,hogy nem kell mindenhova fiú-lány/férfi-nő felállás. Én legalábbis így látom..

2014. márc. 27. 08:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Mi öt éve vagyunk együtt és vannak dolgok, amiben le vannak osztva a szerepek (házimunka, vagy, hogy ki viszi a nehezebb cuccokat bevásárláskor, vagy ki megy előre az ajtón stb...), de az ágyban soha.
2014. márc. 27. 13:38
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

Tisztázzuk: egy leszbikus kapcsolatban kettő (2) darab nő van, és pontosan nulla (0) darab fiú.

A leszbikusokat gyakran nem érdekli, hogy a férfiközpontú társadalom mit vár el egy nőtől, hogy a férfiak szerint mit szabad és mit nem szabad egy nőnek csinálni, hogyan kell egy nőnek kinézni, milyen ruhákat kell hordania, milyen munkát és szabadidős tevékenységet illik folytatnia - ez nem érdekel sok leszbikust, mivel nem a férfiaknak akarnak tetszeni. Ezen persze a patriarchális "hetero" társadalom (amely valójában közel sem 100%-ban hetero, mert tele van eltitkolt homoszexualitással, főleg a férfiak részéről) látszólag nem bír csodálkozni, és az ő skatulyarendszerükben az ilyen nők egy része "fiúsnak" számít.

2014. márc. 27. 14:26
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy csomó dologban én vagyok a dominánsabb, egy csomó másikban meg a párom...

Vannak az életnek olyan területei amin inkább én vagyok a szervező, ha jobban tetszik "irányító" van amin meg ő...

Ő nagyon házias, szeret és tud főzni, rendet tart de tetoválásai vannak pc-je is volt pár, és vállig érő haja van, nem néz ki pasinak egyáltalán, de biztos vagyok benne, hogy rá mondanák azt, hogy kész a mi kapcsolatunkban ő a fiú :D

Én ezzel szemben hosszúhajú vagyok, szoknyás, magassarkús, folyton rendetlenséget csinálok, utálok főzni és nem is tudok és nem is akarok (segíteni segítek, a krumplipucolás királynője vagyok :D)

Nem hiszem, hogy bármelyikünk is "a fiú" lenne...műfarokkal nem élünk, nem is találkoztam még olyan leszbivel aki igen :D persze ettől független biztos vannak akik szeretik, mi spec nem tartozunk közéjük

Kérdésre visszatérve, szerintem nem kell hogy legyen fiú...és tök jó, hogy mi alakítunk ki minden szokást, és nincs semmi nyomás, meg elvárás, hogy melyikünknek mit kell(ene) csinálnia, mert nincsenek hagyományos szerepek egy leszbi kapcsolatban :)

20/L/L

2014. márc. 27. 16:55
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem kell h. legyen...

De sokszor van, mint pl. nalunk.. Mindketten noiesek vagyunk kulsore, de en fiusabb szemelyiseg vagyok. En csinalom a "ferfimunkat" :) Regebben az ismerkedos korszakomba, volt olyan h. egy nalam dominansabb, fiusabb lannyal leveleztem, ismerkedtem, szinte kellemetlen volt, az egesz helyzet. Ahogy udvarolt, bokolgatott, magyarul "elvette" az en szerepemet en meg nem talaltam a helyemet.. :D Nem is tartottak sokaig....

Szoval Van ilyen, de NEM KELL hogy legyen.

25/L

2014. márc. 28. 08:55
 17/20 anonim ***** válasza:
61%
nem de,zért egy domináns fél nem árt.
2014. márc. 31. 20:22
 18/20 anonim ***** válasza:
Azért, mert heteroként nem tudod értelmezni az egyenlőséget egy kapcsolatban attól az még létezhet.
2014. márc. 31. 20:24
 19/20 A kérdező kommentje:
Csak kerdes volt emberek nem beszolas. Amugy meg nem vagyok hetero, pont azert kerdeztem ,mert sosem jartam lannyal, de most valami nagyon alakuloban van, es izgulok, hogy fognak tortenni a dolgok, a vilagert sem akartam senkit felhuzni
2014. ápr. 2. 20:18
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Minden kapcsolatban másképp alakulnak az ilyesmik, eleinte kicsit fura, hogy nincs semmi "hagyomány" arra nézve, hogy hogy kell neked viselkedni, de összecsiszolódás az egész. Szóval csak légy önmagad, aztán kialakul minden :) Akár beszélgethettek is ilyenekről.

20/L/L

2014. ápr. 2. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!