Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus parban mindig kell, hogy legyen "fiu"?
Figyelt kérdés
2014. márc. 26. 20:29
3/20 anonim válasza:
Hát szerintem az egyik, mindig kezdeményezőbb és erősebb. (mind fizikai, mind szellemi téren, szóval dominánsabb)
4/20 anonim válasza:
Azt hogy valaki dominánsabb én nem tenném egyenlővé azzal, hogy akkor ő férfi.
5/20 anonim válasza:
4
Mért akkor ő uralja a helyzetet nem?
Vagy mitől lesz egy leszbi kapcsolatba valaki "férfi", ha nem ettől?
6/20 anonim válasza:
Akkor egy hetero párnál, ha a nő dominánsabb, akkor ő férfi szerepben van szerinted?
Szerintem egy leszbi kapcsolatban attól lesz férfi valaki, ha imád penetrálni, egy műpélóval vagy akármivel, és kizárólag csak azt engedi és élvezi, akkor elmondható, hogy ő a pasi. Szerintem nem sok ilyen nő van, de javítsatok ki, ha tévedek.
8/20 anonim válasza:
Ő dugja a másik lányt, és fordítva nem engedi, plusz semmi olyat nem enged, ami a női szerep része. Én csak így tudnám férfinek nevezni az egyiket.
9/20 anonim válasza:
És mi van akkor ha a másik csaj is "dugni" akar?
Szóval ha nem elégszik meg csak a "női" szereppel?
10/20 anonim válasza:
A legtöbb leszbikus kapcsolat szerintem így néz ki, cserélgetik a szerepeket. Szóval nincs egy konkrét férfi a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!