Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az animék, mangák rátok is van olyan hatással, hogy érdekelne milyen lehet lánnyal?
Figyelt kérdés
Szerintem az anime lányok szexiek, de direkt így vannak megrajzolva. A badass(vagány) lányokat meg egész izgalmasnak találtam, pedig lány vagyok. Vagy ez nem gáz2014. márc. 24. 20:55
2/5 anonim válasza:
Anime-ben én egy fiút sem láttam, mert mindegyiket lánynak ábrázolják. Szóval nincs választás. [link]
3/5 anonim válasza:
Azért Bato-t én nem nézném lánynak!
A jó animékben azért a férfiak még férfiaknak vannak ábrázolva.
4/5 A kérdező kommentje:
Engem valamiért megfognak a menő csajok az animékban. Amit csak itt mernék leírni...
Jobban bejönnek mint a menő srácok.
2014. márc. 24. 21:29
5/5 anonim válasza:
Ha abból indulok ki, hogy az anime rajongói tábora inkább a tizenéves korosztály, akkor teljesen érthető, amit érzel. Ebben az időszakban útkeresésben van mindenki, keresi a helyét a világban és olyan dolgok érdeklik, amivel könnyen tud azonosulni. Ha ez neked egy vagány manga-karakter, akkor arról is szó lehet, hogy a lelked mélyén arra vágysz, hogy te is olyan vagány tudj lenni, tehát azonosulsz a karakter viselkedésével, mozdulataival és a helyzetekre adott reakcióival. Nincs ebben semmi rossz, amíg nem veszíted el a realitásérzéked és nem hiszed azt, hogy ilyen van a valóságban. Ilyen nincs. Senki nem tud eléggé "vagány" lenni egy versenyhelyzetben, vagy egy támadás esetén, netán a szerelemben, mert izgul, pánikol és ez pont ezért emberi. Az egy teremtett világ. Szeresd, csak maradj a való életben. Ha azt érzed, hogy pl. egy osztálytársnőd penget meg olyan húrokat, ami összezavar, na akkor kérdezd ezt meg, de addig ez nem gáz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!