Érdekelne -milyen hatással van egy tini szervezetére a mértéktelen tojás fogyasztás? Ez heti szinten min 15db tojást jelent (évek óta heti min 15db),14 éves a gyermek.! I. M.
mi baja lenne?
amig volt nagyinak tyúkudvara,addig minden reggeli tojásos volt,ez heti szinten 20-25 tojás csak a reggeli,plussz ami a tésztában (házi),levesben,sütiben,akármiben volt...heti 30-35 tojás valamilyen formában a szervezetembe került...és itt vagyok egészségesen,vékony testalakattal...
Én is megeszek heti szinten egy 18-20 tojást, soha nem gondoltam rá, hogy ez mértéktelen lenne.
WHO ide vagy oda, de nekem tökéletes a koleszterinszintem.
(koleszterin 3,00 mmol/l, HDL-koleszterin 1,86 mmol/l, LDL-koleszterin 1,52 mmol/l)
Köszönöm a válaszokat!!!
No-én inkább azért tartom soknak,mert egy 14éves gyerek nem igazán ismeri a főtt ételt,csak a tükör tojást-és bundás kenyeret!!!
Nem hiszem,hogy ez a sok olaj-és fehérje,zsír jót tesz hosszútávon!!
Tehát kíváncsian várom-milyen felnőtt lesz belőle!!
A heti 15db-a minimum.....van,hogy csak egy reggeli 5-6.....
A koleszterinre vigyázz...
Én napi 5-6ot ettem meg, és bumm.... Rengeteg ideig minden nap rosszul voltam stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!