Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek leszbikus?
Van egy csoporttársnőm, aki régen nagyon nyílt személyiség volt. Régebben mindenkivel ismerkedett, és ami a szívén az a száján típus volt.
Volt egy pasija 4 évig, amolyan se veled se nélküled kapcsolat volt.
Decemberben elmesélte a lány, hogy lesmárolta őt egy másik lány, ő meg nem tudott vele mit kezdeni és megmondta a lánynak hogy ez neki nem jön be.
Aztán szakítottak a pasijával, de nem mondta el senkinek. (régen mindig azonnal elmondta ha ilyen történt) Láttam, hogy a 2 lány facebookon szíveket kommentel egymás képe alá.
A csaj totál megváltozott, amolyan analizáló tekintete lett :D és nem is olyan "nagypofájú". Sokkal kedvesebb, de mégis van benne valami nagyon furcsa. távolságtartó lett.
Semmit nem mesél a kapcsolatairól, nincsenek románcai, sem kalandjai, legalábbis nem beszél róluk.Pedig eddig mindig volt
Szerintetek lehet köze egymáshoz?
Lehet hogy az, lehet hogy nem az, egyedül az ő dolga. Ha el akarja mondani majd elmondja, kár itt teregetni mindenki előtt.
Ha engem is így nézegetnének hogy vajon lezboszi vagyok-e, én se nagyon teregetném ki az ilyen dolgaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!