Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért dilemmázok?
Figyelt kérdés
33 éves vagyok, mindig a férfiak vonzottak. De az exem kis fiatal barátnőjéről kiderült hogy lánnyal is volt kapcsolata, úgy tudom a pasija mellett. Nem tudom hogy biszex vagy igazából leszbikus, nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy azóta ott motoszkál a fejemben. Elég zavaros a helyzet, mert ahogy telnek a hónapok, lassan már az évek, úgy érzem hogy vonzódom a lányhoz. Szakított a pasijával, vagyis az exemmel, én meg azonnal ráírtam hogy vigasztaljam.. aztán eszembe jutott, hogy ezt már párszor eljátszották és úgyis újra összejönnek. Ekkor távolságtartóbb voltam vele.. Ez ilyen ész-szív harc amin átesek. Néha olyan érzésem van, hogy egyértelmű jeleket ad a lány, máskor eszembe jut hogy hülyét csinálhat belőlem. Ki mit gondol? mit csinálnátok?2014. márc. 3. 20:21
1/3 anonim válasza:
Most ezt nem értem...rájöttél hogy hetero vagy?
2/3 anonim válasza:
Óvatos volnék, mert mindketten bemutatták már, hogy hektikus, és nem is nagyon ragaszkodó stílusúak.
Vagy fogadj magadba exed helyett, és akkor nem tudsz pofára esni, mert lesz háttered.
3/3 My Conserve válasza:
A tudósok nem szeretik az ilyen kategóriákat, mint hogy meleg, bi, vagy heteró. Egyszerűen emberek vannak, akik valahogyan élnek. Vannak, akik életük során többnyire csak az egyik nemmel élnek, de egy-két kivételt tesznek a másik nemmel is. Talán te most így vagy vele.
Biztos szokatlan a helyzet, azért vagy ilyen bátortalan. De ha vonz, és ő is facér, meg te is facér vagy, akkor megpróbálhatsz rányomulni. Persze finoman, úgy, hogy az exed ne utáljon meg érte, és a lány se ijedjen meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!