Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit csináljak hogy újra nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy újra nőnek érezem magam?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok ,18 éves koromig öriztema szüzeségem majd 4 évig egy pasim volt,akivel szakitottunk ,én mélypontra kerültem és akkor jöt egy aranyos csaj aki magához édesgetett bevallota hogy lezbi én ugyan úgy barátkoztam vele majd egy éjszaka át jöt ittunk és rám mozdult ,szexeltünk orálisan ,és nem tudom mi let velem már sokszor abba hagytuk én meg mindig akkartam vele folyamatosan ő már röhögöt mondta fája szája ,de én akkor csak őt akkartam ,

szégyellem magam előtte is ,meg magam is úgy érzem megszüntem létezni mint nő ,otthon el akkarom mesélni de nem merem ,félek elhireszteli rólam

2014. febr. 12. 22:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Egyébként meg sebeket kapni normális folyamat. Hozzá tartozik az élethez a fájdalom, azzal szerzel tapasztalatot és attól válhatsz többé.
2014. febr. 13. 19:01
 22/22 anonim ***** válasza:
mert itt sajnálkozik h mennyire bánja a dolgot, ha nem kerül mélypontra, meg marad a tartása valószínűleg még ha érezne is bármit.
2014. febr. 13. 19:37
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!