Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy újra nőnek érezem magam?
22 éves vagyok ,18 éves koromig öriztema szüzeségem majd 4 évig egy pasim volt,akivel szakitottunk ,én mélypontra kerültem és akkor jöt egy aranyos csaj aki magához édesgetett bevallota hogy lezbi én ugyan úgy barátkoztam vele majd egy éjszaka át jöt ittunk és rám mozdult ,szexeltünk orálisan ,és nem tudom mi let velem már sokszor abba hagytuk én meg mindig akkartam vele folyamatosan ő már röhögöt mondta fája szája ,de én akkor csak őt akkartam ,
szégyellem magam előtte is ,meg magam is úgy érzem megszüntem létezni mint nő ,otthon el akkarom mesélni de nem merem ,félek elhireszteli rólam
Jézusom, mennyi rosszszándékú ember van. Majdnem mindegyik kommenten kiakadtam.
Attól még, hogy egy nőnek tetszik egy nő, ugyanúgy nő marad. Talán azért érzed magad ilyen furán, mert beléd nevelték, h mindenki csak heteró lehet és az a normális. Pedig nem ilyen egyszerű. Vannak melegek, biszexek, de ez sem csak ennyi. Sztem a szexualitás skálájánál nincs színesebb. Vannak panszexuálisak, vannak aszexuálisak, kicsit homoszexuálisak és kicsit heterók. De ez az egész nem számít. Az ember személyisége számít, meg azé akibe bekeszeret. Ne törődj azzal, hogy mit mondanak. Úgy vagy jó ahogy vagy, senkinek sem kell megfelelned csak önmagadnak. Szeress és tégy amit akarsz! Ne keseredj el, ugyanolyan gyönyörű nő vagy, amilyen voltál és amilyen az összes többi nő a világon.
mi az hogy belé nevelték? ha nem úgy nevelik akkor se normális dolog baz+ :D
kicsit hetero??kicsit meleg? kicsit pedofil? kicsit lányokat megerőszakolós? színes a skála :)
Bocsi, de azért ne keverd már a kettőt. A pedofília teljesen egyoldalú, ahogy az erőszak tevés is. Az egy teljesen beteges pszichológiai jelenség, míg a homoszexuális kapcsolatok kölcsönös vonzalmon alapulnak és senkinek em ártanak vele. Egy aszexuális és egy panszexuális sem árt senkinek. Ezek az emberek nem arról fantáziálnak, hogy megerőszakolnak vkit. Szeretetre vágynak és szeretetet akarnak adni, vagy pedig kölcsönös vonzalomból szexelnek. Ha ugyanoda sorolod a homoszexualitást és a pedofíliát, akkor nem lehetsz valami magas intelligenciájú ember. Ezzel nem azt mondom, hogy én az vagyok, de az biztos, hogy mielőtt bármiről is véleményt alkotok, alaposan utána nézek és megpróbálom a lehető legjobban átgondolni, aztán pedig ésszerű következtetéseket vonok le. Ha az az indokod kedves előző, hogy azért nem normális, mert természetes uton nincs utódnemzés, akkor gondolj csak arra, hogy az állatvilágban is van homoszexualitás. Azoknak az egyedeknek más a szerepük, pl magára hagyott kicsinyeket nevelik. Erre meg nyilván azt mondanád, hogy nem vagyunk állatok. De nem ám! Nem is annak kéne létezèsünk értelmének lenni, hogy szaporodunk, hanem annak, hogy hagyjunk valamit magunk után, amit valaki más tovább ad és ezáltal jobbá teheti ezt a kitaszító társadalmat.
Érdekesség: az állatoknál nincsen homofóbia.
De mindent ugyanaz okozza, a normálistól eltérő gondolkodásmód.Itt is ugyanaz van, érte egy sérülés szeretetre vágyott és ez lett belőle.Nem normális folyamat.
Ha már állatok,a legtöbb ember nem sokban különbözik tőlük,de képesnek kell lenni áttörni a korlátokat,mert többek vagyunk.Önmaga erejéből lesz több mindenki.De pl gátat tudunk szabni dolgoknak.Ideológiákat tudunk létrehozni.ÉS ki tudjuk szűrni azt amire nincs szükség.ÉS e módon tudunk fejlődni egy jobb világért.Régen a munka a becsület a hit(nem istenben) és az erkölcs uralkodott most hogy nincs fegyelem és vasrend, menő lett afrikainak lenni európában,pénz lett az új vallás.ÉS mindenki büszke hogy meleg :D Minden gyilkosnak joga van.Való világ meg társai a menő dolog.
persze szép dolog ez az elfogadunk mindenkit olyannak amilyen,de pusztuláson kívül nem sokat hozna jelenleg :D
Na mi van mögötte?
Amúgy meg miből gondolod, h ha kérdező, mondjuk nem került volna mélypontra a szakítás után, vagy később találkozik a lánnyal, akkor nem érezne vonzódást?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!