Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy újra nőnek érezem magam?
22 éves vagyok ,18 éves koromig öriztema szüzeségem majd 4 évig egy pasim volt,akivel szakitottunk ,én mélypontra kerültem és akkor jöt egy aranyos csaj aki magához édesgetett bevallota hogy lezbi én ugyan úgy barátkoztam vele majd egy éjszaka át jöt ittunk és rám mozdult ,szexeltünk orálisan ,és nem tudom mi let velem már sokszor abba hagytuk én meg mindig akkartam vele folyamatosan ő már röhögöt mondta fája szája ,de én akkor csak őt akkartam ,
szégyellem magam előtte is ,meg magam is úgy érzem megszüntem létezni mint nő ,otthon el akkarom mesélni de nem merem ,félek elhireszteli rólam
de gonosz itt mindenki! :(
sajnos nem mindig kapjuk meg a szeretet, amire vágyunk. A legtöbb férfi ilyenkor látja, hogy milyen szeretetéhes vagy, és átverhetnek. Veled ezt most egy leszbi tette meg, és használt ki. Nem kell ezt elmondanom senkinek, majd egyszer a következő barátoddal megoszthatod, és akkor már csak egy bizarr élmény lesz az egész! :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!