Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ez mit jelent? (l-l)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? (l-l)

Figyelt kérdés
Szóval elég sok kérdést láttam az oldalon azzal kapcsolatban,hogy milyen jelzései vannak annak, ha valaki leszbikus. Viszont engem konkrétan az érdekelne, amit elég sok helyen láttam válaszként: "úgy néz rád". Nem tudom, hogy esetleg lenne egy itt olyan lány aki ezt meg tudná konkrétan magyarázni, mert nyilván valaki megérzi, hogy az illető aki nézi komolyabban érdekli, vagy tetszik neki. Nálam viszont az a helyzet, hogy nem tudom mit gondoljak, elég nehéz szituációba kerültem, és érdekelne, hogy tetszek e neki vagy valamilyen más okból néz. (Lenne még néhány kérdésem, ha valaki, természetesen egy leszbikus lány aki válaszolna privátban megköszönném neki).

2013. júl. 17. 13:51
 1/8 anonim ***** válasza:
én ezt még nem láttam.
2013. júl. 17. 13:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Síró fej asszem. Vagy az ez? T.T
2013. júl. 17. 13:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat szeretnék. lehetőleg értelmes emberkéktől...
2013. júl. 17. 14:06
 4/8 anonim ***** válasza:
én is kiváncsi lennék rá hogy két csaj miért bámúlt engem.Már kissé idegesítő volt.21L
2013. júl. 17. 14:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ha nem ismered azt a bizonyos tekintetet, akkor nem lehet szóban elmagyarázni neked, úgysem fogod megérteni.

Én elég jól kiszűröm ezt, talán áldás, de talán csak a gyakorlat teszi :)

19/L

2013. júl. 17. 16:27
 6/8 anonim ***** válasza:

hát csak le tudod venni.. hogy pl

irígységből néz (akkor inkább a ruhád nézi) álltalába ilyenkor fintorog a másik ha pl irígy rád vagy bunkó fejet vág..

ha tetszel neki inkább az arcod nézi meg a szemedbe néz.. de van olyan hogy én pl el bambulok pl a buszon és nézem a visszapillantóbol de nem azért mert tetszik..

szoval ilyen semleges fejjel néz vagy ilyen szexin:D pl ha odanézel el néz vagy látszik a fején hogy játsza mahát előtted pl sokszor a közeledbe megy stb..

2013. júl. 19. 16:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki azt hogy valakit, tök mindegy hogy fiú vagy lány.

A buszon csak a szemébe nézzel. Tőlem úgy 3 méterre állt. Én meg folyamatosan néztem a szemébe. A végén lemenekült a buszról:D

2013. júl. 26. 19:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Ha valaki esetleg még hozzá tud szólni vagy tapasztalat alapján akár, sokat segítene.
2013. aug. 23. 20:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!