Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? (l-l)
Az a baj, hogy ha nem ismered azt a bizonyos tekintetet, akkor nem lehet szóban elmagyarázni neked, úgysem fogod megérteni.
Én elég jól kiszűröm ezt, talán áldás, de talán csak a gyakorlat teszi :)
19/L
hát csak le tudod venni.. hogy pl
irígységből néz (akkor inkább a ruhád nézi) álltalába ilyenkor fintorog a másik ha pl irígy rád vagy bunkó fejet vág..
ha tetszel neki inkább az arcod nézi meg a szemedbe néz.. de van olyan hogy én pl el bambulok pl a buszon és nézem a visszapillantóbol de nem azért mert tetszik..
szoval ilyen semleges fejjel néz vagy ilyen szexin:D pl ha odanézel el néz vagy látszik a fején hogy játsza mahát előtted pl sokszor a közeledbe megy stb..
Próbáld ki azt hogy valakit, tök mindegy hogy fiú vagy lány.
A buszon csak a szemébe nézzel. Tőlem úgy 3 méterre állt. Én meg folyamatosan néztem a szemébe. A végén lemenekült a buszról:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!