Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj?
Figyelt kérdés
Őszintén, csak nekem nem sikerül normális párt találnom? Egyszerűen tanácstalan vagyok. Próbáltam pasikkal, nem igazán sikerült olyant találnom aki külső és belsőre is bejött volna, ha valakivel mégis megpróbáltam egy idő után becsavarodott. Próbáltam lánnyal, amióta sikerült elfogadnom hogy a saját nemem is érdekel, azóta már volt lány akivel kapcsolatom volt. De ők is egyszerűen becsavarodnak. Ez alatt itt azt értem, hogy betegesen féltékenyek, beszabályozzák mit csináljak, legjobb haverjaimra féltékenyek, mindent számon kérnek, megpróbálják elhitetni velem, hogy márpedig én vagyok a rossz( bennem is van hiba, ez tény, kiben nincs) de egyszerűen nem tudom mi van... Miért nem tudom őket pár hónapnál tovább szeretni? És miért kattannak be pár hónap után? Egyszerűen tanácstalan vagyok.. :( 21L2013. márc. 6. 14:55
11/15 A kérdező kommentje:
ismerős, az elérhetetleneket én is vonzom :(
2013. márc. 7. 20:13
12/15 anonim válasza:
De azért megy ki belőled az érzés, mert nyomorékul viselkednek? Hát ez érthető, nem benned van a hiba, csak hülye ostoba pícsákkal állsz össze. :D
13/15 anonim válasza:
Egyébként feltételezem, hogyha szeretsz valakit, nem csalod meg mással. Ez is ilyen filozófia. Ha nincs bizalom a másik fél részéről akkor nem tudom mit vár pontosan. Én anno sose féltékenykedtem, inkább azért szomorkodtam és "őrültem meg", mert szerelmes voltam, de a választottam meg nem szeretett. Bár ez még mindig jobb ok a kesergésre mint féltékeny lenni olyanra, aki amúgy szeret. parancsolgatni a msáiknak meg tiltogatni a legidegesítőbb dolog, fordított esetben valszeg ő se tűrné.
14/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok megcsalós típus. Lányt még soha nem csaltam meg, de ha már én tetszem valakinek, az azt jelenti hogy megcsalom...vagy nem tudom, de baj szokott lenni ha udvarolni akarnak.. :/
2013. márc. 7. 21:22
15/15 anonim válasza:
Mert gyökerek. Pont az ilyenektől félek, nem akarom összetörni a szívemet mert valaki lelkileg terrorizál a hülye képzelgéseivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!