Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Az baj ha vonzódom az angol tanáromhoz? Egész nap ő jár a fejemben. Van barátom, de úgy érzem, hogy 40 éves angolt tanárom vonzóbb. 16/L2013. márc. 1. 22:39
4/10 anonim válasza:
Vónzódni vonzódhatsz de ne mondd el senkinek mert csalódni fogsz esetleg szivatások áldozatául esel...:S
5/10 A kérdező kommentje:
hát... köszönöm
2013. márc. 1. 22:42
6/10 anonim válasza:
Semmi bajod nincs csak Elektra-komplexus-od van.
De hogy mért azt csak te tod.
Én 1 X szerelmes voltam a 30-as rajztanárnőmbe.
Szal nem vagy egyedül nyugi.
7/10 A kérdező kommentje:
az igazat megvallva nekem jó a viszonyom az édesanyámmal és az apámmal is...
2013. márc. 1. 22:44
8/10 anonim válasza:
Tegyél érzésed szerint.. én az angol tanárom ha tudtam volna .. megtettem volna.. És még a mai napig is szoktunk találkozni és bókolok neki! Ohhh sexy to babay :D :D
9/10 A kérdező kommentje:
hihi köszi :D az igazság az hogy 2 éve tanít és már sokszor megölelt meg ilyenek XD de én azért nem merek neki ilyeneket mondani :DD
2013. márc. 1. 22:59
10/10 anonim válasza:
Mert fázis késésben vagy.. ők olyanok akik a koleszban nőttek fel a férfi férfiasságát fogódzva.. Nekem volt egy csajom aki angol tanár volt.. és hülyének nézett imádta ha a diákjai bókoltak neki.. ne törj meg ne legyél kislány.. mond el neki és tedd magadévá :D minden nő a sexre vágyik.. valaki így.. valaki úgy.. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!