Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj?
Figyelt kérdés
Őszintén, csak nekem nem sikerül normális párt találnom? Egyszerűen tanácstalan vagyok. Próbáltam pasikkal, nem igazán sikerült olyant találnom aki külső és belsőre is bejött volna, ha valakivel mégis megpróbáltam egy idő után becsavarodott. Próbáltam lánnyal, amióta sikerült elfogadnom hogy a saját nemem is érdekel, azóta már volt lány akivel kapcsolatom volt. De ők is egyszerűen becsavarodnak. Ez alatt itt azt értem, hogy betegesen féltékenyek, beszabályozzák mit csináljak, legjobb haverjaimra féltékenyek, mindent számon kérnek, megpróbálják elhitetni velem, hogy márpedig én vagyok a rossz( bennem is van hiba, ez tény, kiben nincs) de egyszerűen nem tudom mi van... Miért nem tudom őket pár hónapnál tovább szeretni? És miért kattannak be pár hónap után? Egyszerűen tanácstalan vagyok.. :( 21L
Próbáld meg velem! Én alapjáraton elmebeteg vagyok, tehát a későbbiekben már nem fogok jobban becsavarodni!
2013. márc. 6. 15:12
2/15 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. márc. 6. 15:13
3/15 anonim válasza:
Szívesen! De még mindig nem írtál :-(
2013. márc. 6. 15:26
4/15 A kérdező kommentje:
:D így is elég volt a sok elmebetegből :D köszike :P
2013. márc. 6. 15:31
5/15 anonim válasza:
A normális relatív és egyénenként szubjektív. Ami neked normális, az másnak hibbant és fordítva. Ha úgy tűnik körülötted mindenki megbolondult, akkor valószínűleg Te ütsz el a többségtől, ergo Te vagy hozzájuk képest a nem normális! Lehet ez a baj! Alapjáraton Te is defektes vagy és a normálisak ezért nem váltak be neked. Összefoglalva: Tőlem egy lehetőséget kaptál, hogy kipróbálj valami mást és megtaláld a másik feled! ;-)
2013. márc. 6. 15:38
6/15 A kérdező kommentje:
hátha Te így gondolod.. :D egs :)
2013. márc. 6. 15:41
7/15 anonim válasza:
Szerintem teljesen egészséges elképzelés ;-) Uccu neki!
2013. márc. 6. 15:49
8/15 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy nem tudod őket tovább szeretni? Voltál beléjük szerelmes? És miben nyilvánult meg az, hogy gyökerek voltak? egész pontosan?
Egyébként a kérdésed bennem is megfogalmazódott, csak én értelmes párt nem tudok találni. Pedig nagy szükségem lenne a szeretetre. :(
2013. márc. 7. 20:04
9/15 anonim válasza:
Egyénként én mindig is utáltam ha korlátoznak. Bár én megbízom másokban, sose szabok határokat, de legutóbb majdnem csalatkoznom kellett.... Sajnos ilyen fos az élet. A helyes, érzéki, vad csajok foglaltak. WHHYYYY???? Mint a titkos szerelmem. Ó de gyönyörű ő is. :) De hát ilyen az élet. No meg ott a szerelem. Szeretni és szeretve lenni ami a legédesebb érzés a világon. De nem akadok rá, csak elérhetetlen emberekben.
Nem csak te vagy zakkant, hanem én is. :) (előző voltam)
2013. márc. 7. 20:11
10/15 A kérdező kommentje:
"Ez alatt itt azt értem, hogy betegesen féltékenyek, beszabályozzák mit csináljak, legjobb haverjaimra féltékenyek, mindent számon kérnek, megpróbálják elhitetni velem, hogy márpedig én vagyok a rossz" erre is... hát...eleinte nagy a fellángolás bennem, úgy érzem hogy akkor nagy szerelmes vagyok, azt utána valami történik és ez elmegy belőlem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!