Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen leszbikus kalandjaitok voltak?
-meg a kollegiumban volt egy aranyos kislany,aki sosem ment fiuk koze!terjengett a hir hogy...........de nem hittem el!
aztan egyik este csak mi ketten voltunk meztelenul a furdoben,es meg kell mondjam nagyon jo teste volt!!
beszelgettunk mindenrol,es ereztem hogy egyre forrosodik a bore mert egeszen szorosan mellem ult!pityeregve bevallotta hogy o csak a lanyokat szereti!letoroltem a konnyeit es megpusziltam,mondva na es miert is ne,en nem latok benne kivetni valot!ha a fiuknak szabad egymassal,akkor nekunk lanyoknak miert kellene szegyenkeznunk!?szorosan hozzambujt es atolelt!ereztem hogy nagyon kellemes tapintasu a bore,es megborzongtam!valami fura erzes,bizserges futott vegig a combjaim kozt!
addig-addig mig................;oh istenkem!!valami csodasan nyalt!!erzessel,nagyon lassan,apro puszikkal!
-viszonoztam neki!!
EZ volt a legelso ilyen kalandom,de nem bantam meg!!
egyutt mardtunk evekig!!(28L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!