Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor bi vagyok?
Nem tudom hol kezdődik a "bi", és szerintem ez nem is meghatározható meg nem is szükséges. Ezt úg hívják, hogy mindkét nemhez vonzódsz szexuálisan. Ez a leírás miárt nem jó?
Amúgy engem is érdekelnek a lányok (is), én is nemrég jöttem rá, de nem agyalok nrajta hogy akkor mosr "mi vagyok".
Tudom ,hogy nem így működik, meg sok problémát okozhat meg bla bla bla :D de a barátod szerintem örülne, ha ezt tudná rólad :) a srácok 95%-a örülne. Meg félne is ,hogy nem elég jó meg minden... De ha a baraátnőd is benne van... hát mindegy. ez egy új dolog.
Az biztos: ha egyre erősödik benned, akkor nem érdemes eltitkolni, mert később annyi problémát fűz fel a barátod és közted ,hogy szakítás lesz. Jobb az ilyet megbeszélni, mert ha később szakítotok, oylannal jössz össze aki ezt tudja kezelni, ha most szakítotok, akkor is :) MAgadon meg nem változtathatsz, ne is nagyon próbálkozz, mert beleőrülsz a hazug életbe.
Majdnem mindegy, hogy magadnak hazudsz, vagy a barátodnak. Ugyan olyan csúfos vége lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!