Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek megcsalásnak számítana ha a barátnőtök egy másik lánNYAL smárolna mellettetek?
Igen megcsalás és megalázó. Miért ne lenne megcsalás? Hiszen mással létesített intimebb, fizikai kapcsolatot.
Én azonnal dobnám, mert nem kell egy ilyen hülye kis értetlen divatlezbi ribanc.
Szívesen megnézném!
Nem értem a válaszokat. Minden ilyen fórumon az jön le, hogy a pasik szeretik látni, a leszbizést. Itt meg mindenki megcsalásnak érzi!
#13 - Szomorú hogy 28 évesen nem tudod leírni hogy milyen.
Válasz : Szerintem ha ez egy buliban/partyn történne, akkor én nem érezném megcsalásnak, viszont valóban valamennyire megalázó lenne. De biztos hogy nem dobnám egyből. Ha egy sráccal smárolna, akkor igen, de ha csajjal az más, mert egy lány egy másiknak nem tud olyan örömöket szerezni, mint egy férfi egy nőnek, és a csaj nem azért smárolna ve hogy ágyba vigye, viszont egy srác fejében megfordulhat.
"egy lány egy másiknak nem tud olyan örömöket szerezni, mint egy férfi egy nőnek,"
Ép hogy fordítva egy nő sokkal jobban ki tud elégíteni egy másik nőt mint egy férfi, mert csak egy nő tudja mi a jó egy nőnek és ugyanez igaz a férfiaknál is. Általában egy normális hetero férfi azért érzi megcsalásnak azt ha barátnője egy nőt választ helyette mert a férfi nem tudta neki megadni azt amit egy nő igen. És ez szerintem elég megalázó a férfi részéről.
Ha előre meg lenne beszélve, miért lenne megalázó? Engem izgatna a dolog.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!