Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Fiúk! Nektek megcsalásnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Moslekosvodor kérdése:

Fiúk! Nektek megcsalásnak számítana ha a barátnőtök egy másik lánNYAL smárolna mellettetek?

Figyelt kérdés
De ti nem szállhatnátok be és nem csinálhatnátok semmit a másik lánnyal! Nem lenne ez megalázó nektek?

2012. okt. 22. 19:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Ezt már hallottam vagyis olvastam itt pár csajtól,de szerintem el ment az eszük...Persze hogy megcsalás,ha azt csinálja mással,amit csak velem szabadna.Az mindegy hogy csaj vagy pasi az illető.
2012. okt. 22. 19:26
 12/20 anonim ***** válasza:
91%

Igen megcsalás és megalázó. Miért ne lenne megcsalás? Hiszen mással létesített intimebb, fizikai kapcsolatot.

Én azonnal dobnám, mert nem kell egy ilyen hülye kis értetlen divatlezbi ribanc.

2012. okt. 22. 21:37
 13/20 anonim ***** válasza:
17%
28f vok dehogy lenne megcsalas sot orulnek is neki hogy mien jo a csajom hogy novel is csinalja
2012. okt. 25. 21:42
 14/20 anonim ***** válasza:
17%

Szívesen megnézném!

Nem értem a válaszokat. Minden ilyen fórumon az jön le, hogy a pasik szeretik látni, a leszbizést. Itt meg mindenki megcsalásnak érzi!

2012. okt. 26. 17:57
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

#13 - Szomorú hogy 28 évesen nem tudod leírni hogy milyen.

Válasz : Szerintem ha ez egy buliban/partyn történne, akkor én nem érezném megcsalásnak, viszont valóban valamennyire megalázó lenne. De biztos hogy nem dobnám egyből. Ha egy sráccal smárolna, akkor igen, de ha csajjal az más, mert egy lány egy másiknak nem tud olyan örömöket szerezni, mint egy férfi egy nőnek, és a csaj nem azért smárolna ve hogy ágyba vigye, viszont egy srác fejében megfordulhat.

2015. nov. 29. 11:38
 16/20 anonim ***** válasza:
69%
Nekem tetszene :D
2015. nov. 29. 17:00
 17/20 anonim ***** válasza:
18%

"egy lány egy másiknak nem tud olyan örömöket szerezni, mint egy férfi egy nőnek,"

Ép hogy fordítva egy nő sokkal jobban ki tud elégíteni egy másik nőt mint egy férfi, mert csak egy nő tudja mi a jó egy nőnek és ugyanez igaz a férfiaknál is. Általában egy normális hetero férfi azért érzi megcsalásnak azt ha barátnője egy nőt választ helyette mert a férfi nem tudta neki megadni azt amit egy nő igen. És ez szerintem elég megalázó a férfi részéről.

2016. nov. 12. 17:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Sok lány bevállal egy leszbicsókot, de mást nem! Tehát nem lép tovább. Ha viszont fiúval csinálja, akkor sokkal könnyebben továbbléphet, tehát lánnyal kevésbé durva.
2016. nov. 12. 18:59
 19/20 anonim ***** válasza:
50%

Ha előre meg lenne beszélve, miért lenne megalázó? Engem izgatna a dolog.

26/F

2017. jan. 21. 23:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem!
2021. ápr. 26. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!