Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha a 23 éves barátnőm leszbikus szexfilmekre masztizik, akkor már nem heteró?
Tuti nem vagy lány. Egyébként ezt tudnád! A leszbik a fiúkat indítják be, két szépfiú a csajokat.:)
Leszámítva, ha maga is leszbi, vagy bi a csaj, ez kivétel. De épp így egy homo, vagy bi fiút is beindít két csinos csókolózó srác!
9: Nekem kifejezetten izgató két helyes pasi együtt, ha fiatalok, kívánatosak!
Én nem "b.zázom" őket.
A leszbik visszataszítóak, de őket sem szidom, békén hagyom, felőlem nézhetik. Csak én nem kérek belőle, ennyi.
Elmondom, szerintem miből fakadhat ez!
A férfiakban nagyobb a homofóbia, mert a hajlam is nagyobb bennük az enyhe biszexualitásra, akárhogy tagadják, ez bizonyára nagyobb szexuális készségükből is fakad. Ezért nekik jobban kell vigyázniuk, rettegniük, nehogy melegek legyenek. Ergo jobban kell védekezniük.
Nézd meg a börtönöket: női börtönökben még manapság is elég ritka, hogy leszbikus kapcsolatok születnek. Mert a nők, ha nincs pasi, elvannak szex nélkül. Nem mindenki persze.
Míg a férfibörtönökben a legnagyobb "macsó" is "b.za" lesz (sarkítok!)
Szóval, a férfiak védekezésből kevésbé toleránsak a melegekkel, míg a nőket egyszerűen hidegen hagyják a leszbik, nincs rájuk hatással a dolog. :)
Én undorítónak találom, mégse szólok be nekik! :)
12-es, furcsa, én mindig fordítva gondoltam ezt!
Szerintem a lányoknál sokkal gyakoribb a leszbikusság, biszexualitás felé hajlás. Hiszem a lányok sokkal hamarabb mennek kézen fogva, puszilkodnak, stb.
Meg úgy szoktam gondolkodni erről, hogy ha egy lány/nő akár nőiesebb, akár férfiasabb lesz kicsit, attól még ugyan úgy átlagos heteroszexuális nő lesz, annak fogják tartani, az az orientáltságát nem befolyásolja, de ha egy férfi kezd nőiesen viselkedni, azt egyenlőnek tartják a homoszexualitással.
Pl. egy nő bármilyen színű ruhát felvehet, attól még ő nőies marad. Vagy ha lányt puszil meg, az tök normális, attól ő csak nőiesebb lesz, nem férfiasabb. Ha egy férfi férfit puszil meg, akkor ő attól nem férfiasabb lesz, hanem szintén nőiesebb, de egyben nemcsak nőies, hanem egyesek már felvonják a szemöldöküket, hogy akkor ő homokos lehet.
(Bocs, ha homályosan írtam, késő van már...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!