Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/Leszbi: Ha egy nő nőt akar, akkor mi a fenét akarhat egy teljesen fiús kinézetű nőtöl? Külsőre szinte csak a mellek és a nemi szerv különbözteti már csak meg egy fiútól/férfitől.
Egyet értek a kérdező véleményével, én is így vagyok vele!!!
Én biszex nőies nő vagyok,és én is csak a nőies nőket imádom, a fiús nőket rühellem!
Sok leszbikus nő van aki a lány szerepét tölti be, és kell neki egy olyan fiús nő aki férfi szerepét töltheti be.
A mai napig nem vágom,h mit esznek egymáson 2 leszbikus fiús nő. Undorító.
Egyik ismerősöm is fiús leszbi és már kétségbeesésében , mert nem akadt neki nőies nő, így választott fiús nőt, mert azok jobban tapadnak..vajon ezért akkor?:D:D Szánalmas....
Én pl biszex vok,és nem értem,hogy mit eszik egy biszex/leszbi csaj egy fiús szintén biszex/leszbi lányon...
Nekem pl egyáltalán nem jönnek be a fiús lányok.
Nem tudom, nekem bejönnek. Egy femmét max egyéjszakásnak tudnék elképzelni, de mint barátnő, nem tudnám komolyan venni.
A csinos egy realtív fogalom, van akinek egy butch a csinos.
Szerintem ezt pont úgy nem lehet racionálisan megmagyarázni, mintahogy azt sem, hogy mit akar két nő egymástól, miért szexi a vörös haj, vagy miért nem jön be a széles száj.
ízlések és pofonok.... én például imádom a butch lányokat mert emlékeztetnek a pasikra de mégsincs farkuk :'D egy pasis csaj ahw tuti h védõtípus ami sztem nem rossz fõleg ha mellette még ott van a belsõ nõiesség akár kisebb része de azért ottvan...
meg nem is a külsõ fogja a fõdöntést hozni kitudja egy butch milyen belülrõl... akinek meg fõ a külsõ az egy idióta :')
amúgy én egy viszonylag nõies hosszú szõke hajú csaj vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!