Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/Leszbi: Ha egy nő nőt akar, akkor mi a fenét akarhat egy teljesen fiús kinézetű nőtöl? Külsőre szinte csak a mellek és a nemi szerv különbözteti már csak meg egy fiútól/férfitől.
Figyelt kérdés
Én vonzódom a nőkhöz is. De nekem még mindig csak a hosszú hajú, nőies alakú és minden másban nőies nők tetszenek. Lehet, hogy azért, mert mindkét nem érdekel. Ha férfi kell, akkor legyen férfias férfi, ha nő kell, legyen nőies nő... Ismerek ilyen leszbi fiús lányt, de még nem tudtam kideríteni, hogy mi tetszik akár a nőies, csinos külsejű nőknek a fiús nőkön. Persze nem mind egyforma, némelyikük brutál módon néz ki, de nem írom körül, mert senkit sem szeretnék megsérteni.2012. júl. 19. 12:42
11/14 anonim válasza:
nekem mondjuk a fiúsabb lányok jönnek be, és én nőies leszbikus vagyok! az hogy miért...? ízlések és pofonok... :)
12/14 anonim válasza:
Nekem tetszenek a fiús csajok is. Ízlés.
És nem értem, miért kell lenézni őket.
Tiszteljük már meg egymást annyira, hogy nem vonjuk egymást kérdőre a külseje vagy az ízlése miatt.
És ha már ilyen gyökér társadalomban élünk, akkor legalább köztünk ne legyenek ellentétek.
13/14 anonim válasza:
Leszbikus vagyok, es ameg az alapveto higienia megvan es huseges, szeret addig nem erdekel hogy nez ki, nekem gyonyoru lesz! Viszont biszexel nem jonnek ossze soha, akarmilyen jo no...:) (volt femme, butch es biszex is.)
Ne vegyetek magatokra kerlek.:)
14/14 anonim válasza:
Én nőies vagyok és soha nem tudnék leállni egy ugyanolyan nővel mint én. Kirázna a hideg ha ugyanúgy nyávogna, órákig készülődne, mint én. 3 perc után otthagynám. A "nő" én vagyok, pont. A határozott nők jönnek be, mert szükségem van a biztonságérzetre. A sportos típusúak jönnek be, a legutóbbi lány pl focista volt. Számomra a férfiak közömbösek, nem hatnak meg, egyszerűen teljesen hidegen hagynak, ezért állok le "férfias" nővel. Kívülről szeretem a hosszú hajat, a sportos megjelenést, de a belső, tipikusan férfiakra jellemző 'ki ha én nem' tulajdonságnál nincs szexibb szerintem. SZERINTEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!