Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Melegek, biszek. Leszbikusak!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, biszek. Leszbikusak! Mi a csillagjegyetek?

Figyelt kérdés
Lehet hülyeség de szeretném összehasonlítani h van-e összefüggés a horoszkóp és a szexuális beállítottság között. Amit megfigyeltem h a legtöbb meleg bak, leszbik pedig vízöntő. :) Segítetek? Amit kérnék: beállitottság/csillagjegy.

2012. máj. 16. 08:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
84%
Közérthetően: mivel az asztrológia nem elfogadott tudományág, nincs reális támpont, kvázi nincs viszonyítási alap sem, ergo az eredmény akár a véletlennek is minősíthető, ezáltal képtelenség egy minden téren elfogadható következtetést levonni a különféle jegyek képviselői és szexuális beállítottságuk között. :P Kellőképp közérthető, vagy további egyszerűsítéseket kíván? :D Bár kétlem, hogy ennél elemibb szintre képes lennék lebontani... :D
2012. máj. 17. 17:16
 42/74 anonim ***** válasza:
100%
meleg vagyok, csillagjegyem: oroszlán.. úgy érzem megdőlt az elméleted.. :D
2012. máj. 17. 18:17
 43/74 A kérdező kommentje:

37es! Ne tévesszen meg h ilyen tudományos jellegű kérdést tettem fel. egyetlen szavad sem értem XD

Még mindig a skorpió és a bak vezet a melegedésben :)

És tényleg ne vegyétek ennyire komolyan a dolgot, csak kíváncsi voltam van-e összefüggés a csillagjegy és a beállítottság között. nem hiszek a természetfelettiben és egyéb szarságokban, de a horoszkóp elég találó szokott lenni. szoktam követni a napi horoszkópot egy oldalon és nagyon durván jellemzi az adott napom o.O

2012. máj. 17. 19:03
 44/74 anonim ***** válasza:

Figy amiket a horoszkópokba írnak mind személyiségre meg a napi horoszkópok is azok pont vagy igazak az emberre vagy nem, legyen bármi a csillagjegyed, egy másikéba is kb pont ugyanannyi igazat találhatsz magadra mint a sajátodban.

Ezen alapul kb az egész.

Am meleg mérleg.

2012. máj. 17. 19:14
 45/74 anonim ***** válasza:
Különben a napi horoszkópban én sem hiszek, viszont az alapjellemzésekben igen nagy igazságokat közölnek. Ugye én bak vagyok, tehát konzervatív, zárkózott, anyagias, rideg álcával, érző belsővel. Tudok humoros is lenni, amennyiben a helyzet úgy kívánja, de általában komoly és megfontolt. Előszeretettel használom az agyam, adok a részletekre, és meggyőződésem hogy a Világ fontos dolgai az apróságokban keresendőek. Nem járok bulizni, utálom ha valaki baromságokkal fáraszt, nem lehet vele egy minimális értelmi színvonalat igénylő témát átbeszélni, képtelen véleményének kinyilvánítására, egyebek... Tehát rengeteg minden stimmel, - nálam legalábbis - és a családomat elemezvén is rendre rá kell döbbenjek eme tényre. De a napi, heti, havi lebontású zagyvaságokban nem véltem felfedezni érdemre való egyezéseket.
2012. máj. 17. 19:31
 46/74 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) igen, a jellemzések dettó. a napi nekem mindig bejön. pl "úgy érzed ez egyáltalán nem a te napod, menekülnél minden felelősségre vonás elől, de még a nap folyamán egy számodra fontos személy újra visszaadja a hited" és kb elb-sztam vmit, rosszul éreztem magam emiatt majd délután meglátogatott a srác akibe szerelmes vagyok és ez tökre feldobott. de hagyjuk ezt, kérek még horoszkópot és szexualitást :P
2012. máj. 17. 20:01
 47/74 anonim ***** válasza:

Ha nem hiszel a természetfeletti dolgokban, akkor hogy magyarázod, hogy a Föld helyzete a Nap körüli pályáján állítólag befolyásolja az emberek jellemét? Vagy milyen "ősi tudás" birtokában vannak azok, akik az újságok számára a napi horoszkópot írják?

Ezek csak afféle lélekjátékok: elolvasod, aztán ha történik valami a nap során, amire rá lehet húzni, akkor beugrik hogy "aha! milyen igaz!", ha meg nem jön be, akkor el is felejted az egészet. Tök véletlenszerű, de azt az egy napot, amikor nagyon bejött, még sokáig emlegetni fogod, ellentétben a többivel, amikor nem, vagy alig. :)

BTW egy véletlenszám-generátorral generáltam 10 véletlen számot 1 és 12 között. Mit ad isten, 3 1-es volt, és 2 10-es :) ezért nem lehet levonni következtetéseket ilyen kis számosságú mintából, mert a véletlen hatalmas szerepet játszik benne.

És hogy segítsek is, egy meleg haveromról tudom, hogy az ő csillagjegye szűz.

2012. máj. 17. 21:30
 48/74 anonim ***** válasza:
100%

Meleg

Nyilas

18/F

2012. máj. 17. 21:49
 49/74 A kérdező kommentje:

köszi :)

és tudom h nem kell készpénznek venni a horoszkópot de mostanában nagyon rákattantam. a személyjellemzés az totál okés, legutóbb a hagyományos és a kínai horoszkóp által összevetettem magam egy tetszetős pasival és tökre jókat írt. persze azt nem tudhatom h milyen lenne vele az együttélés, de pl igaz h egyetértünk sok mindenben, ő zárkózott míg én inkább karrierista, tökéletességhajszoló vagyok stb. És valószínű ez a kérdésem is hülyeség, de egy próbát/véleménymegosztást/dumát megért ;)

2012. máj. 17. 21:50
 50/74 konnerth ***** válasza:
100%

Beállitotság: meleg

jegy: kos

2012. máj. 18. 00:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!