Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, biszek. Leszbikusak! Mi a csillagjegyetek?
37es! Ne tévesszen meg h ilyen tudományos jellegű kérdést tettem fel. egyetlen szavad sem értem XD
Még mindig a skorpió és a bak vezet a melegedésben :)
És tényleg ne vegyétek ennyire komolyan a dolgot, csak kíváncsi voltam van-e összefüggés a csillagjegy és a beállítottság között. nem hiszek a természetfelettiben és egyéb szarságokban, de a horoszkóp elég találó szokott lenni. szoktam követni a napi horoszkópot egy oldalon és nagyon durván jellemzi az adott napom o.O
Figy amiket a horoszkópokba írnak mind személyiségre meg a napi horoszkópok is azok pont vagy igazak az emberre vagy nem, legyen bármi a csillagjegyed, egy másikéba is kb pont ugyanannyi igazat találhatsz magadra mint a sajátodban.
Ezen alapul kb az egész.
Am meleg mérleg.
Ha nem hiszel a természetfeletti dolgokban, akkor hogy magyarázod, hogy a Föld helyzete a Nap körüli pályáján állítólag befolyásolja az emberek jellemét? Vagy milyen "ősi tudás" birtokában vannak azok, akik az újságok számára a napi horoszkópot írják?
Ezek csak afféle lélekjátékok: elolvasod, aztán ha történik valami a nap során, amire rá lehet húzni, akkor beugrik hogy "aha! milyen igaz!", ha meg nem jön be, akkor el is felejted az egészet. Tök véletlenszerű, de azt az egy napot, amikor nagyon bejött, még sokáig emlegetni fogod, ellentétben a többivel, amikor nem, vagy alig. :)
BTW egy véletlenszám-generátorral generáltam 10 véletlen számot 1 és 12 között. Mit ad isten, 3 1-es volt, és 2 10-es :) ezért nem lehet levonni következtetéseket ilyen kis számosságú mintából, mert a véletlen hatalmas szerepet játszik benne.
És hogy segítsek is, egy meleg haveromról tudom, hogy az ő csillagjegye szűz.
köszi :)
és tudom h nem kell készpénznek venni a horoszkópot de mostanában nagyon rákattantam. a személyjellemzés az totál okés, legutóbb a hagyományos és a kínai horoszkóp által összevetettem magam egy tetszetős pasival és tökre jókat írt. persze azt nem tudhatom h milyen lenne vele az együttélés, de pl igaz h egyetértünk sok mindenben, ő zárkózott míg én inkább karrierista, tökéletességhajszoló vagyok stb. És valószínű ez a kérdésem is hülyeség, de egy próbát/véleménymegosztást/dumát megért ;)
Beállitotság: meleg
jegy: kos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!