Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a csillagjegyetek a párotokkal?
Figyelt kérdés
Milyennek értékeled a kapcsolatotokat? Bejönnek azok a sztereotipiák, hogy ki kivel jön össze és milyen a személyisége az adott csillagjegynek?2011. jún. 19. 09:25
1/14 anonim válasza:
Én bak(lány), párom kos. Nem jön be, mert a párom nem igazán az a tipikus kos. Horoszkóp szerint nem illünk össze, pedig 2,3 éve vagyunk együtt, már tavaly eljegyzett, most próbálkozunk a babával és nagyon szerelmesek és boldogok vagyunk!!!
2/14 anonim válasza:
Ezek tényleg csak sztereotípiák, aki komolyabban foglalkozik az asztrológiával, nem is ez alapján ítéli meg a kapcsolatot. Az embereket nem lehet 12 típus alapján kategorizálni, ráadásul van, akinek nem is tud igazán érvényesülni a napjegye.
Vízöntő vagyok, ő Skorpió.
Nagyon jó a kapcsolatunk. :)
4/14 anonim válasza:
3. kommentelő vagyok milyén is jó :D
5/14 anonim válasza:
Én nyilas ő bak.
Nálunk valamennyire igazak a jellemzések, és a kapcsolatunk is nagyon jó.
6/14 anonim válasza:
Érdekes,nekem az exem és a jelenlegi párom is bak. Ég és föld.. Az exemre még igaz is volt az amit ír a horoszkóp..nagyjából.A mostanira viszont egyáltalán nem. :) Tényleg teljesen mások.
7/14 anonim válasza:
Sőt..most,hogy végig gondolom.Még egy exem bak,tehát a legutóbbi 3 barátom mind.. Hát a 3. is teljesen különbözik tőlük.
8/14 anonim válasza:
nekem az ex barátnőm nyilas, én oroszlán :). Jól átcseszett, de elvileg összeillik a két csillagjegy :) 19/f
9/14 anonim válasza:
én halak(lány) párom bak és tök jol megvagyunk.rá sokminden nem igaz ami csillagjegyéhez irva van.exem skorpio és egyáltalán nem olyan mint ami leirva van rá.
de pl apám bika,anyám uj párja is bika és ég és föld...és még honap nap és év is ugyanaz a születésükben.és nagyon nagyon mások...
10/14 anonim válasza:
Én Halak vagyok(l), a barátom meg Kos. Vannak olyan dolgok amikben nem egyezünk, előfordul hogy kicsit vitázunk is különböző dolgok miatt, viszont ettől még jól megvagyunk és szeretjük egymást nagyon. :) Szóval, a kapcsolatunk az jó nagyon, viszont azért eltérünk 1-2 dologban. Például, hogy én eléggé lelkizős vagyok, kimutatom az érzéseimet teljesen mértékben ameddig csak tudom, ő viszont kicsit visszafogottabb ezen a téren... ritkán mutatja ki az érzéseit, viszont amikor kimutatja akkor ennivaló. :) ( amúgy is az, de olyankor különösen!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!