Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a csillagjegyetek a párotokkal?
Mi oroszlán (én) és bak.
A horoszkóp szerint mi sem illünk össze,viszont ennek ellenére nagyon jól megvagyunk.
Amiben viszont igazat adok az asztrológiának,hogy az oroszlán nő szeret uralkodó lenni,irányítani a kapcsolatot amit a bak férfi nehezen visel,és ebből konfliktusok alakulnak.
Veszekedéskor mindketten nagyon nehezen engedünk a másiknak,de inkább én szoktam,ami eléggé sérti a személyiségemet.
Én mint oroszlán nő,szeretem ha behódol a pasi a lábaim előtt hever és lesi minden kivánságomat (sajnos ilyen vagyok,nagyon igénylem a törődést),amit persze azért én is viszonozok.
Én úgy gondolom,hogy van ebben a horoszkópban valami,de persze nem minden emberre vonatkozik...
Rák lány(én) Kos fiú
mivagyunk teljesen egymás ellentétei horoszkóp szerint.
De az ellentétek vonzzák egymást, és kiegészítjük egymást...
Lassan 10hónapja :)
2 kos.
Helyel kőzzel bejönnek,de nem öljük egymást.úgyhogy a horoszkop itt (is) téved egy picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!