Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Melegek, biszek. Leszbikusak!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, biszek. Leszbikusak! Mi a csillagjegyetek?

Figyelt kérdés
Lehet hülyeség de szeretném összehasonlítani h van-e összefüggés a horoszkóp és a szexuális beállítottság között. Amit megfigyeltem h a legtöbb meleg bak, leszbik pedig vízöntő. :) Segítetek? Amit kérnék: beállitottság/csillagjegy.

2012. máj. 16. 08:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
100%

Félszemű... de egy hülye vagy :DDDDDD

Btw, 19/F biszex és rák :)

2012. máj. 17. 12:04
 22/74 anonim ***** válasza:
82%
Mondja ezt a magát felsőbbrendű fajfenntartó heteronak képzelő úriember, aki kétség kívül a legkülönfélébb komplexusokkal és nem utolsó sorban látens homoszexualitással küszködik. Mellesleg nincs jobb dolgod mint beszólogass másoknak? Egyáltalán mi a francnak kíséred figyelemmel a melegekre irányuló kérdéseket? Ohh sorry... Milyen csacska vagyok... Hiszen az ok pont hogy a lappangó homoszexualitásodban keresendő... Tudod ez olyan, mint amikor az oviban a kisfiúk a kislányok haját húzogatják, csak hogy felhívják magukra a figyelmet. Ejnye-bejnye, mit rejthet az a huncut kis tudatalattid? :P
2012. máj. 17. 12:19
 23/74 anonim ***** válasza:
18%

Ejnye ejnye:)

Gyanakvó vagy,indulatos,rosszkedvű,ésmég langyi is.

Nem sok ez így egyszerre?:)

2012. máj. 17. 12:25
 24/74 anonim ***** válasza:
100%
meleg, hal
2012. máj. 17. 12:26
 25/74 A kérdező kommentje:

hal? xD értettem am, halak :)

hátigen, épp erről beszéltem h eddigi meglátásom szerint a bakok közül nagyon sok a meleg. kapásból 3 ismerősöm plusz én :D és az ide érkező válaszokat nem is említettem :D

2012. máj. 17. 12:35
 26/74 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán... :P A gyanakvásomnak eddig még mindig csak hasznát vettem, mert segítségével önnön tudatosságom nélkül is képes vagyok szituációkat elemezni, embereket analizálni, és a helyzetnek megfelelő lépéseket és mozzanatokat differenciálni. :) Indulatos nem vagyok, mert elvem a józan ész, mindössze rideg közönnyel és cinizmussal adom tudtára nem tetszésem az adott személynek. Hogy rossz kedvű lennék? Nos, ebben lehet valami. :P Az utca összes macskája az én hálószobám ablaka alatt gyűlt össze orgiázni, és ebből kifolyólag nem sokat aludtam. És hogy langyi lennék? Na ezt az egyet kénytelen vagyok aláírni, mindennemű magyarázatot mellőzve... :P :)
2012. máj. 17. 12:49
 27/74 FDra ***** válasza:
meleg, skorpió...
2012. máj. 17. 13:25
 28/74 anonim ***** válasza:
100%

meleg

vízöntő

2012. máj. 17. 13:27
 29/74 anonim ***** válasza:
52%

Hmm:)

Akkora intellektussal rendelkezel,hogy már el is felejtettem,miért is kötöttél belém:p XD

2012. máj. 17. 13:30
 30/74 anonim ***** válasza:
100%

Halak

Biszex

2012. máj. 17. 13:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!