Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Aki leszbikus annak miért van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki leszbikus annak miért van műkörme?

Figyelt kérdés
Ezt tényleg nem értem, csak egy dologra tudok gondolni. Nem szereti az ujjazást?
jan. 18. 23:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
Pont hogy leszbikusoknál érthetőbb szerintem, mert a műköröm csak a nőknek tetszik.
jan. 19. 10:13
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem kötekedni jöttem. Komolyan tettem fel a kérdést, mert engem nem vonz a műköröm és nem ilyen lányok jönnek be.
jan. 19. 16:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Oké, akkor te menj a másik kérdéshez, ott éppen a butch nőket szapulták.

Tök felesleges itt tépni a szánkat, mindenki olyan párt keres, aki neki bejön.

A high femme és az atom butch között van jó sok árnyalat.

Nem kell mindenkinek egyformának lenni.

jan. 19. 17:34
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok híve az ilyen butch meg femme megszemélyisítésnek. Az olyanok amúgy sem jönnek be. Akkor leírom mégegyszer: én személy szerint nem találkoztam olyan leszbikussal akinek műkörmei vannak csak láttam neten ilyen párokat. Az volt a kérdésem lényege, hogy ők akkor szex közben kihagynak bizonyos dolgokat…
jan. 19. 19:16
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, minden bizonnyal ki. Szóval ha te szereted az ujjazást, akkor ne ilyen barátnőt válasz, vagy beszéljétek meg, hogy ragaszkodik-e hozzá, vagy neked jó-e segédeszköz.
jan. 19. 20:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem megszemélyisítés, vagy valami póz amit valaki felvesz.

Van, akinek ez önazonos.

Nem mindenkinek, de egyeseknek igen. Senki nem kötelez rá, hogy butch-femme dinamikát keress egy párkapcsolatban, de légyszi ne szóld le azokat, akiknek meg ez az identitása.

Ez egy annyira picike szegmense egy amúgy is kis százalékának a társadalomnak, ők a kivétel, nem a szabály.

jan. 19. 22:03
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál,hogy azért van mert a barátnőm nem szereti az ujjazást?
jan. 20. 21:44
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Műkörmöm van szoktam ujjazni magam és nagyon rosszul gondolod. ;)

Nem tűhegyesre kell csináltatni annyi a titok.

jan. 21. 19:06
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen 17es pont ezt írtam a kérdésembe is:)
jan. 21. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!