Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikus nők miért csúnyítják el magukat?
Miért van rövid vagy felnyírt hajuk, miért hordanak férfi ruhákat ha nem transzok?
Ezzel akarják megelőzni, hogy egy férfinak tetszenek?
Léteznek nőies leszbikusok akik úgy néznek ki és úgy viselkednek mint egy csaj(műköröm, pilla, butikozás...)? Mert akiket én ismerek azoknak éppen csak farok nincs a lábuk között...
Nekem nagyon bejönnek a butch nők.
Én is inkább vagyok fiús, mint lányos.
Ez van. Nem mindenki neked akar tetszeni, és te sem fogsz tetszeni mindenkinek.
Nekem sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb az életem mióta erre rájöttem.
Mióta nem a férfiak ízlésének akarok megfelelni. Egyszerűen nem érdekel a férfiak véleménye, nem nekik akarok tetszeni.
Illetve rájöttem, hogy a hagyományosan elfogadott nőiesség nagy része nem természetes, egy csomó mindent csinálunk, míg a férfiak csak léteznek, és az már férfiasnak számít.
A nők ha abba hagyják a borotválkozást, sminkelést, körömlakkot, hajjal vessződést, magassarkút, nem diétáznak hogy törékenyebbek legyenek mint a pasik, azt a társadalom már férfiasnak tartja.
De ugyanakkor a férfiak számára megengedett maszkulinitás dögunalmas.
Az egész arról szól, hogy rettegnek attól, hogy buz!nak tartják őket. Jajj mi lesz ha piros az ingem. Ha nem vagyok elég magas, de platform cipőt venni is buz!s. Ha túl vékony. Ha kövérebb és férfi létére melle van. Vagy ha izmos, de buz!san izmos.
Én próbálok kilépni ezekből a félelmekből.
Nem félek attól ha buz!snak nézek ki. Az vagyok. Minek tagadni?
Ha a férfiaknak nem tetszek, amúgy se érdekel. Nekem se ők. Semmi dolgom velük.
Farok lehet a lábam közt ha a partneremnek erre van igénye. Van minden féle, olyan hossz,vastagság, kialakítás amilyet csak akarunk.
Az ilyen transzfób pánikot se értem.
És akkor mi van ha egy nőnek farka van? Semmi. Rohadtul semmi. Vannak nagyon szép transz nők, abszolúte nem érzem negatívnak ha valaki annak nézne.
Nem szorongok a nememtől, nem érzem megalázónak.
Ha más kellemetlenül érzi magát, az az ő baja.
Az LMBTQ identitások között bizony van ám átjárás, meg átfedések.
Ezen nem kéne meglepődni.
Persze hogy vannak enby leszbikusok, meg transzmasc leszbikusok, meg olyanok, akiknek a leszbikusság a neme, meg T4T leszbikus párok.
De általában aki eljut odáig, hogy ilyen mértékben felrúgja a nemi szerepeket, az pont, hogy jobban tisztában van az identitásával, meg őszinte magával szemben is.
Általában csak összetettebb a dolog, meg rég más definítciók mentén gondolkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!