Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érezhetem ilyennek a párom illatát?
Sziasztok
Nem mindennapi kérdéssel fordulok hozzátok 😅
Ugyebár az, hogy milyennek érzed a párod illatát, befolyásolja, hogy biológiailag mennyire illetek össze.
Az én problémám kicsit kínos, de megpróbálom összefoglalni valahogy.
Szeretem a barátnőmet, de odalent nem tudom elviselni a szagát. A testének az illatával nincs bajom, még akkor se, ha pl. megizzad. Sőt volt, hogy még be is indított a természetes illata úgy. Viszont sokat cigizik, ezért párszor rossz a szájszaga, emellett a lenti szagokkal is vannak problémáim. Nagyon keserűnek érzem ott a szagát, még csak kézzel csináltam neki, mert félek, hogy az orált nem bírnám. Nem tudom, lehet a cigitől olyan?
Ő imádja az én illatom, állandóan szagolgat, és velem ellentétben már csinált nekem orált és azzal sem volt gondja, nem érzett büdösnek. Mondjuk én rendszeresen odafigyelek, hogy le legyek mindig tisztálkodva előtte. De ő van, hogy előtte ugyanezt nem teszi meg, eljön hozzám, és így fekszünk le egymással. Amivel egészen addig nem is lenne baj, amíg ő csinálja nekem, mert amikor arra kerül a sor, hogy én csináljam neki, még ha csak kézzel csinálom is, de távolról is érzem.
Tudom, kínos ez most így leírva, de ha egyszer arra kerül a sor, hogy én csináljam, bajban leszek...és ez egyébként is sokat elvesz az együttlét élvezeti értekéből. Tudja magáról, hogy erősebb szaga van odalent, de nem értem akkor miért nem tesz ellene. De mindegy is, a kérdésem most nem erre irányul.
Szerintetek lehetséges, hogy nem illünk össze és azért nem tetszik lent a szaga, vagy csak szimplán a cigi/más lehet az oka, hogy ilyen? Mert ha nem illenénk össze az immunrendszerünk, gondolom ő is rossz szagúnak érezne engem ott és nem bírná nekem csinálni. Mondta is, hogy akkor nem csinálná. Meg gondolom akkor azzal is bajom lenne, mikor meg van izzadva és azt érzem rajta.
Ettől függetlenül szeretem a barátnőm, csak nem tudom ennek mi az oka.
Remélem normális válaszokat kapok.
Nem tudom mi befolyásolja azt hogy egy adott nőnek milyen illata van odalent.De annyit tudok hogy nem a cigi miatt van.
Mivel szeretek nyalni ezért nekem is nagyon fontos hogy egy nőnek milyen illata van odalent.
Volt olyan partnerem aki nem dohányzott, viszont nem volt valami kellemes illata a puncijának.Pedig az aktus előtt egy órával tusolt.
A másik partnerem is dohányzott és kávézott is.Viszont neki nagyon jó illata volt odalent.És az íze is nagyon finom volt.
Vele jobban is szerettem a szexet.
Szerintem az étrend jobban befolyásolja azt hogy kinek milyen illata van odalent.
Vagy az is lehet hogy valamilyen fertőzése van amiről nem tud.
Nem tudom de teljesen megértelek ha így nem akarsz nyalni.
Ez egy olyan probléma, amit meg kell tudnotok beszélni. Lehet, hogy ő nincs is tisztában azzal, hogy téged ez mennyire zavar.
Én arra gyanakszom amúgy, hogy egy kezeletlen fertőzése van, alapból senkinek nincs ennyire rossz szaga. A gomba tipikusan tud ilyet okozni. Emiatt nem is gondolom, hogy összeilléssel gond lenne, neked is más szagod lenne, ha beteg lennél.
Volt ilyen csajom. Láncdohányos volt. Nem tudtam kinyalni, mert nagyon nikotin szaga volt.
Kanos voltam, de kihagytam.
"Mondjuk én rendszeresen odafigyelek, hogy le legyek mindig tisztálkodva előtte. De ő van, hogy előtte ugyanezt nem teszi meg, eljön hozzám, és így fekszünk le egymással. "
Itt adtál is választ a kérdésedre.
Egy elhanyagolt punci előbb fertőződik pl gombával.
Nem, itt nem a cigi a ludas.
Én is dohányzom, de a partnerem imád nyalni, azt mondja imádja az édes ízét.
Én kiemelten figyelek a higéniámra.
1, nem illat hanem szag
2, cigi nem.befolyásolja sok dohányzó nővel voltam és nem volt rossz punci szaguk
3,a válasz nincs meg vele a kémia, ennyi, keress mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!