Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek volt már ilyen? Mitől érezhetem ezt? 23/L
Egészséges, boldog párkapcsolatban vagyok már 2 éve.
A melleim főleg nyáron sokan szokták bámulni az utcán is, meg akkor is, ha társaságban vagyok. És nemrég volt, hogy elgondolkodtam, hogy mi lenne ha egyszer egy ilyen srácnak aki bámulja, csak fognám és elővenném és megmutatnám. És ahogy ezt elképzeltem, nagyon izgatott a gondolat, hogy ezt megteszem. És sajnos ez a gondolat azóta is felizgat, jelenleg nagyon, mert gondolom új az érzés, de ezzel együtt nem nagyon tudom hova tenni és a lelkiismeret is bánt miatta, hogy ilyenekre izgulok.
Például olyanokat képzeltem el, hogy egy társaságban ott vagyok, van egy srác aki többször is bámulta a mellem és észrevettem és pár percre kettesben maradnánk pont ezzel a sráccal és ott megmutatnám neki hirtelen. A tükörben is néztem magamat, hogy hogyan nézne ki a jelenet ha ezt megtenném.
Viszont nem akarnám megtenni ezt a valóságban, annál jobban tisztelem magamat és a barátomat és a kapcsolatomat is. De mégis valahol nem jó érzést kelt bennem az, hogy ez a dolog ennyire felizgat. Mindemellett leszögezném, hogy nem kérek olyan privátokat akik kérik hogy mutassam meg nekik. Senkinek nem mutatok meg semmit.
Leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy lányok, ti éreztetek már hasonlót?
Micsoda fantázia lett itt éjszakára ez igen
Végre nem a szokásos kamu kérdések
Nálam is van hasonló érzés, bar nálam picit durvább felhozatalban.
Időnként arról fantaziálok, hogy 3 pasi játékszere vagyok. Persze nem akárkik, olyanok, akik tetszenek. És ha van olyan pasi, aki lehetséges résztvevő lenne, mindig lejátszók a gondolattal, mit tenne velem, az a konkrét pasi.
(én sem kerek privatot, ez fantázia)
Ez engem is nagyon izgatna, főleg ha tényleg tetszene a pasiknak, és pozitív visszajelzést kaphatnék ez által.
Picit már unom a melltartóban szexelést őszintén.
Nagy a cicim, ami sajnos lóg valamennyire. Ez viszont a barátomnak nem tetszik, szóval valamit valamiért.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!