Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nektek volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek volt már ilyen? Mitől érezhetem ezt? 23/L

Figyelt kérdés

Egészséges, boldog párkapcsolatban vagyok már 2 éve.

A melleim főleg nyáron sokan szokták bámulni az utcán is, meg akkor is, ha társaságban vagyok. És nemrég volt, hogy elgondolkodtam, hogy mi lenne ha egyszer egy ilyen srácnak aki bámulja, csak fognám és elővenném és megmutatnám. És ahogy ezt elképzeltem, nagyon izgatott a gondolat, hogy ezt megteszem. És sajnos ez a gondolat azóta is felizgat, jelenleg nagyon, mert gondolom új az érzés, de ezzel együtt nem nagyon tudom hova tenni és a lelkiismeret is bánt miatta, hogy ilyenekre izgulok.

Például olyanokat képzeltem el, hogy egy társaságban ott vagyok, van egy srác aki többször is bámulta a mellem és észrevettem és pár percre kettesben maradnánk pont ezzel a sráccal és ott megmutatnám neki hirtelen. A tükörben is néztem magamat, hogy hogyan nézne ki a jelenet ha ezt megtenném.

Viszont nem akarnám megtenni ezt a valóságban, annál jobban tisztelem magamat és a barátomat és a kapcsolatomat is. De mégis valahol nem jó érzést kelt bennem az, hogy ez a dolog ennyire felizgat. Mindemellett leszögezném, hogy nem kérek olyan privátokat akik kérik hogy mutassam meg nekik. Senkinek nem mutatok meg semmit.

Leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy lányok, ti éreztetek már hasonlót?

aug. 4. 00:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyasmi dolog lehet, hogy valójában az izgat téged, hogy látod, hogy ő izgul rád (hiszen megnézi a melled) és ezt az érzést akarod fokozni, ezért jön ez a gondolat. Érezni akarod, hogy majd megveszik érted, úgy kíván. Látni akarod a meglepett vágyakozó pofáját - ez az ami téged izgalommal tölt el. Volt nekem is hasonló gondolatom, de mindig megmaradt a fantáziámban.
aug. 4. 08:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb embert izgatja ha izgulnak rá, még ha sokan nem is vallják be. Pl engem férfiként is baromira izgatna ha egy nő megbámulná a farkam (nadrágom ott), akkor is ha nem álmaim nője, de maga a tudat...
aug. 4. 08:42
 13/14 anonim ***** válasza:
58%

Ahogy írta más is érdemes párodnak is mondani hogy téged felizgat a magamutogatás.

Jó esetben őt is felizgatja az hogy téged mennyire indít be a szituáció.

Ha partner benne akkor tudtok ezzel jókat játszani, olyan ruhák amikben "véletlenül" villantasz.

aug. 4. 09:00
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Mindenkinek vannak titkos durva vágyai, amit igazából nem mer, vagy nem akar megcsinálni. Egy dolog fantazialni, és egy dolog megélni. Ettől jó a titkos fantázia. Senki nem tud róla de mégis izgat belülről.
aug. 4. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!