Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak milyen lányok tetszenek leginkább?
Ha most csak a külsőt kérdezném (külön arc, külön test vagy testrészek), mit tudnátok mondani? Nekem sem a külső okoz rajongást, de azért mégis számít, kár volna tagadni.
Ha lehet részletes leírást kérnék, amennyire lehet. Leszbikusok és biszexek ízlése mennyire más? Van esély, hogy egy karcsú 25-30 éves nőnek bejön az anyuka test?
10-es, a kérdés lányokhoz szólt. Ha már ők se szeretik a csiklót, ők pontozzák le, akkor baj van. :D
7-es voltam.
Nem nők pontoznak le. A kislányos babapunci inkább a férfiak vágyálma, nekik unszimpi, vagy kiábrándító, ha más.
Én általában a barna hajú, smink nélkül is szép nőket szeretem. Legyen magas, mert én is az vagyok, és max enyhén telt. Legyen ápolt, és sportos, öltözzön is inkább sportosan, mint nőiesen, a cicababákat meghagyom másnak. Szeretem, ha szép lábai vannak, és kicsi-közepes mellei. Több nem jut eszembe. Plusz ebből bármit feladok szívfájdalom nélkül, ha megszeretem a lányt.
A lányos lányok tetszenek.
Fontos:körömlakk vagy legyen szépen megcsinálva vagy ne legyen semmi de kopott lepattogzot az biztosan ne legyen.
Voltam fiúval. Mert azt hittem az a normális...konzervetív környezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!