Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányoknak milyen lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak milyen lányok tetszenek leginkább?

Figyelt kérdés

Ha most csak a külsőt kérdezném (külön arc, külön test vagy testrészek), mit tudnátok mondani? Nekem sem a külső okoz rajongást, de azért mégis számít, kár volna tagadni.

Ha lehet részletes leírást kérnék, amennyire lehet. Leszbikusok és biszexek ízlése mennyire más? Van esély, hogy egy karcsú 25-30 éves nőnek bejön az anyuka test?

tegnap 18:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Ez kb olyan kérdés, hogy "a nők mit szeretnek enni?".
tegnap 18:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy picit az ellentétem tetszik...:D

Én elég alacsony vagyok, meg vékony, kis cici stb. Tetszik ha valaki magasabb nálam. Akár kicsit husibb is ilyesmik. Valamint én barna hajú vagyok, de a szőkék jobban bejönnek.

Viszont nincs ideálom, vagyis igazából két naponta tudnám változtatni...:D

18/L

tegnap 18:05
 3/12 anonim ***** válasza:
21%
Kopaszok ❤️
tegnap 18:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ami abszolút ideál a külsőben az a fekete haj, sötét szem, izmos alkat, nálam kicsit magasabb. Na meg a határozott kisugárzás :) bár az már inkább belső 😅
tegnap 21:48
 5/12 anonim ***** válasza:
44%

Magas (170cm körül)

Hosszú haj,lehetőleg fekete,egyenes.

Szem kék vagy zöld. Jó az ilyen "érdekes" párositás.

Kis cici max."B" kosár (de ha nagyobb nem fogok csak ezért szakitani) de az tetszik.

Borotvált baba punci.

Legyen izmos féle.

Kicsi derék.

Nagy popsi.

(Körte alak)

És legyen nőies, nagyon.

tegnap 22:21
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem általában a szőke, kék szemű, átlagos testalkatú lányok jönnek be, de még ez se fontos, ha valami megfogott benne.
tegnap 22:45
 7/12 anonim ***** válasza:
44%
A hosszú combok jönnek be nekem. Hosszú haj. Mosolygós arc. Kellemes illat. Izgató, ha kilóg a csiklója.
tegnap 22:51
 8/12 cinderella_ ***** válasza:
100%

Én a magasabb, teltebb nőkre figyelek fel. Természetes legyen, smink nélkül. Ahogy már írták vidám, mosolygós. ☝️

Látom megy a lepontozás, be is fejezem. 🤭

ma 09:30
 9/12 A kérdező kommentje:
#7 nem értem miért pontoztak le. Te igazán nyíltan és őszintén válaszoltál 👍
ma 10:52
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a kilógó csikló miatt pontozták le
ma 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!