Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak milyen lányok tetszenek leginkább?
Ha most csak a külsőt kérdezném (külön arc, külön test vagy testrészek), mit tudnátok mondani? Nekem sem a külső okoz rajongást, de azért mégis számít, kár volna tagadni.
Ha lehet részletes leírást kérnék, amennyire lehet. Leszbikusok és biszexek ízlése mennyire más? Van esély, hogy egy karcsú 25-30 éves nőnek bejön az anyuka test?
Nekem egy picit az ellentétem tetszik...:D
Én elég alacsony vagyok, meg vékony, kis cici stb. Tetszik ha valaki magasabb nálam. Akár kicsit husibb is ilyesmik. Valamint én barna hajú vagyok, de a szőkék jobban bejönnek.
Viszont nincs ideálom, vagyis igazából két naponta tudnám változtatni...:D
18/L
Magas (170cm körül)
Hosszú haj,lehetőleg fekete,egyenes.
Szem kék vagy zöld. Jó az ilyen "érdekes" párositás.
Kis cici max."B" kosár (de ha nagyobb nem fogok csak ezért szakitani) de az tetszik.
Borotvált baba punci.
Legyen izmos féle.
Kicsi derék.
Nagy popsi.
(Körte alak)
És legyen nőies, nagyon.
Én a magasabb, teltebb nőkre figyelek fel. Természetes legyen, smink nélkül. Ahogy már írták vidám, mosolygós. ☝️
Látom megy a lepontozás, be is fejezem. 🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!