Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen érzés valaki punciját...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés valaki punciját kinyalni? 18/L

Figyelt kérdés
Még sosem csináltam de nagyon kíváncsi vagyok rá hogy milyen. Milyen az íze? Illata? Alap mihez lehet hasonlítani ha megnyalod?

dec. 23. 20:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%
Savanyú rossz illatú ízű és többet próbáltam Soha többé
dec. 23. 22:12
 12/17 anonim ***** válasza:
44%

Én ugyan pasi vagyok (lehet lepontozni!) de a számomra nagyon izgató! Fiatal srácként volt hogy elélveztem nyalás közben.

Külön élvezetet okoz ha érzem ahogy orgazmusa van!

dec. 23. 22:21
 13/17 anonim ***** válasza:
11%
Undorito
dec. 24. 06:31
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

Ha tényleg vágysz rá baromi izgalmas. Jobban vágytam az első alkalommal, arra hogy adjam, mint kapjam. Lágy, nedves, puha.

3 alkalommal volt lehetőségem. Ebből egy nem jó emlék. A lány csak azt hitte, hogy akarja. Semennyire nem nedvesedett.

dec. 24. 08:33
 15/17 anonim ***** válasza:
89%

Nekem teljesen semleges volt.

Mind 4lány tiszta és steril hatásu volt.

Mondhatni se ízük se bűzük...ami ugyan jó,de azért élveztem volna ha van valami amitöl érzehetöbb,hogy puncit nyalok,nem pedig bármi mást.

dec. 26. 11:00
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Aze kell belenyomni egy liter tejszinhabot
dec. 26. 12:09
 17/17 anonim ***** válasza:
90%
nekem nagyon nem tetszett az íze.. szopni jobb
dec. 27. 12:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!