Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ismerkednél olyan nővel,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednél olyan nővel, akinek korábban volt öngyilkossági kísérlete?

Figyelt kérdés

És mikor érdemes egy ilyen dologgal előhozakodni? Nem akarok senkit elriasztani vele rögtön az első néhány beszélgetésnél, de azt sem akarom, hogy sokáig elhúzva úgy érezze a másik, hogy titkoltam előtte/hazudtam.

(Jelenleg még nem ismerkedem senkivel,csak el szoktam gondolkodni ezeken a kérdéseken).

dec. 11. 16:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
Csak akkor, ha már együtt vagytok egy ideje. Ismeritek egymást és biztok egymásban.
dec. 11. 20:08
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

Ezt szerintem még ismerkedős szakaszban kell elmondani,már ha úgyérzed,hogy elkell mondani. Mert van akiknél ez kizaró ok lehet. Nem hiszem,hogy e miatt kellene egymás idejét húzni.

Én nem tartom fontosnak,mert már elmúlt az az életszakasz, és nem is kizaró ok.

dec. 11. 21:32
 13/19 anonim ***** válasza:
6%
igen ismerkednék a férfiak toleránsabbak, a nők viszont biztos nem ismerkednének forditott helyzetben egy olyan férfival
dec. 12. 06:34
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem a férfiakhoz szólt a kérdés.
dec. 12. 06:53
 15/19 gabor49 ***** válasza:
44%
persze simán ez nem kizáró ok
dec. 12. 07:15
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem kell hamar elmondani, ha nem egy jelenleg zajló eseményről van szó. Csak felesleges terhet raksz a másikra. Én biztos nem érezném úgy, hogy rabolod az időmet.

Mondjuk én nem is tudok ennyire direkt módon társat keresni. Ha elkezdek ismerkedni valakivel, még nem tudom, hogy mi lesz belőle. Lehet, hogy jó barát, vagy csak haver, esetleg szerelem? Talán egyik se. Ez abszolút attól függ, hogy milyenek ismerem meg. Nem fogok senkit "kidobni" azért, mert én most párt keresek, és úgy tűnik annak nem jó, pedig jól megértjük egymást. Én amúgy is lassan leszek szerelmes, ha már alaposan ismertem a másikat.

Szerintem annak mondd el, aki kiérdemelte, hogy beavasd a komoly múltbeli problémáidba. És ha emiatt megszakítja a kapcsolatot, akkor tudd, hogy jobb is így.

dec. 12. 09:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sajnos sokaknak volt ilyesmi. Kisebbségi stressz meg homofób társadalom sokak mentális egészségére rányomja a bélyegét.

Nem kizáró ok.

De nyilván egy kapcsolat nem oldja meg a mentális problémákat 100%ban. Olyan nincs, hogy valaki kapcsolatba kerül és hirtelen minden happy, semmi depresszió vagy szorngás nincs már.

Pont emiatt fontos, hogy őszinte legyél a másikkal, ne csak csendben szenvedj.

dec. 12. 10:13
 18/19 anonim ***** válasza:

én azt mondanám hogy néhány randi\tali után valami késői beszélgetésben amikor már benne vagytok kicsit mélyebb témákban, akkor feljöhet, de csak ha neked is komfortos, ha az illető tudja ezt rólad

sürgősnek szerintem sem sürgős

dec. 15. 00:50
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de csak akkor ha feldolgozta már a traumáit, sok terápián van túl. Mindenkinek van batyuja, senki sem tökéletes, nekem is voltak nehéz időszakaim. De egészséges kapcsolat csak két egészséges ember között tud kialakulni, ha még mindig nehéz időket él, nemet mondanék. Tapasztalatból mondom, hogy úgy neki is könnyebb a gyógyulás, ha közben nem veti magát kapcsolatba mert az bizony sok erőt és energiát igényel, meg tudja borítani az ember érzelmeit és megszokott életritmusát.
dec. 19. 12:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!