Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ismerkednél olyan nővel,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednél olyan nővel, akinek korábban volt öngyilkossági kísérlete?

Figyelt kérdés

És mikor érdemes egy ilyen dologgal előhozakodni? Nem akarok senkit elriasztani vele rögtön az első néhány beszélgetésnél, de azt sem akarom, hogy sokáig elhúzva úgy érezze a másik, hogy titkoltam előtte/hazudtam.

(Jelenleg még nem ismerkedem senkivel,csak el szoktam gondolkodni ezeken a kérdéseken).

ma 16:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Csak akkor, ha már együtt vagytok egy ideje. Ismeritek egymást és biztok egymásban.
ma 20:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Ezt szerintem még ismerkedős szakaszban kell elmondani,már ha úgyérzed,hogy elkell mondani. Mert van akiknél ez kizaró ok lehet. Nem hiszem,hogy e miatt kellene egymás idejét húzni.

Én nem tartom fontosnak,mert már elmúlt az az életszakasz, és nem is kizaró ok.

ma 21:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!