Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ismerkednél olyan nővel,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednél olyan nővel, akinek korábban volt öngyilkossági kísérlete?

Figyelt kérdés

És mikor érdemes egy ilyen dologgal előhozakodni? Nem akarok senkit elriasztani vele rögtön az első néhány beszélgetésnél, de azt sem akarom, hogy sokáig elhúzva úgy érezze a másik, hogy titkoltam előtte/hazudtam.

(Jelenleg még nem ismerkedem senkivel,csak el szoktam gondolkodni ezeken a kérdéseken).

ma 16:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Igen, ismerkednék. Kifejezetten megtisztelő, ha valaki ekkora titkot elmond nekem. Megvannak nekem is a traumáim a múltból, én sem mindig tudtam, hogy mikor kellene felhozni, főleg mert volt rá példa, hogy visszaélt az infókka valaki (biszex vagyok, a trauma is, meg a visszaélés is férfi volt amúgy). Szerintem ha már pár randi megvolt, jól érzed magad valakivel, és úgy érzed, hogy most el akarom mondani, akkor érdemes felhozni.
ma 16:34
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Természetesen ismerkednék, ez nem kizáró ok! Szerintem az első néhány alkalom után már fel lehet hozni ezt a témát, addigra már kiderül, hogy mennyire bízhatsz a másikban. 19L
ma 16:43
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Én is ismerkednék, nem hinném, hogy a múltban történt dolgok be tudnák folyásolni az érzelmeimet. Biztos jól esne, ha megtisztelnél ilyen titok elárulásával. Ez azt jelentené, hogy megbízol bennem. És azt is tanácsolom, hogy ne időhöz kösd, hanem amikor érzel akkora bizalmat irányában. 18L
ma 17:13
 4/11 anonim ***** válasza:
83%

De jó volt olvasni az elöttem szólókat. Főleg azért, mert így kis önbizalmat tud meríteni a kérdező. Az ilyen hozzászólások, ilyen lelki állapotban, megduplázódnak, minimum!

Kérdező, meríts ezekből a kommentekből! Beszélgessetek lányok!:)

ma 17:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon attól függ.

Ha ismerkedés közben derül ki egy lányról, hogy volt, de egyébként szimpatikus és összeillünk (és a kapcsolat dinamikája nem az lesz, hogy két naponta fog kelleni lebeszélnem az öngyilkossággról), akkor igen.

Azonban voltam már ilyen párkapcsolatban, és nagyon leterhelő volt, évekig tönkre tett, úgyhogy biztosan megszólalna a vészharang a fejemben.

Kérdező, szívből remélem, hogy ez korábbi történet és már jól vagy/mersz segítséget kérni és jobban leszel, ez esetben pedig mihamarabbi jobbulást kívánok. Ha meg számít valamit, akkor számítasz, ne dobd el magadtól az életed.

ma 18:02
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
Megoldódott az a helyzet, javult e az a körülmény, ami odáig vezetett?
ma 18:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen, már túl vagyok azon az időszakon.
ma 18:24
 8/11 anonim ***** válasza:

#7 Ez esetben azt ajánlom, hogy az ismerkedés kezdeti szakaszaiban ne hozd fel. Ha túl vagy rajta, akkor nem releváns már, és csak fölöslegesen elijesztheti a partnerjelöltet. ha pedig együtt vagytok és megbízol benne, akkor előbb vagy utóbb úgyis el fogod mondani neki.

5 voltam.

ma 18:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

5/8-as véleménye felé hajlok én is.

Azzal, hogy lehet olyan valaki, aki ezt bizalmatlanságnak, őszintétlenségnek veheti. De ezt látni fogod az ilyen személyiségen. Ha ő nagyon őszinte, és mindent elmond magáról az elején, akkor te is gyorsítasz, és nem lesz gond szerintem.

ma 19:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Jól esne a bizalma,nem elítélendő.
ma 19:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!