Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél olyan nővel, akinek korábban volt öngyilkossági kísérlete?
És mikor érdemes egy ilyen dologgal előhozakodni? Nem akarok senkit elriasztani vele rögtön az első néhány beszélgetésnél, de azt sem akarom, hogy sokáig elhúzva úgy érezze a másik, hogy titkoltam előtte/hazudtam.
(Jelenleg még nem ismerkedem senkivel,csak el szoktam gondolkodni ezeken a kérdéseken).
De jó volt olvasni az elöttem szólókat. Főleg azért, mert így kis önbizalmat tud meríteni a kérdező. Az ilyen hozzászólások, ilyen lelki állapotban, megduplázódnak, minimum!
Kérdező, meríts ezekből a kommentekből! Beszélgessetek lányok!:)
Ez nagyon attól függ.
Ha ismerkedés közben derül ki egy lányról, hogy volt, de egyébként szimpatikus és összeillünk (és a kapcsolat dinamikája nem az lesz, hogy két naponta fog kelleni lebeszélnem az öngyilkossággról), akkor igen.
Azonban voltam már ilyen párkapcsolatban, és nagyon leterhelő volt, évekig tönkre tett, úgyhogy biztosan megszólalna a vészharang a fejemben.
Kérdező, szívből remélem, hogy ez korábbi történet és már jól vagy/mersz segítséget kérni és jobban leszel, ez esetben pedig mihamarabbi jobbulást kívánok. Ha meg számít valamit, akkor számítasz, ne dobd el magadtól az életed.
#7 Ez esetben azt ajánlom, hogy az ismerkedés kezdeti szakaszaiban ne hozd fel. Ha túl vagy rajta, akkor nem releváns már, és csak fölöslegesen elijesztheti a partnerjelöltet. ha pedig együtt vagytok és megbízol benne, akkor előbb vagy utóbb úgyis el fogod mondani neki.
5 voltam.
5/8-as véleménye felé hajlok én is.
Azzal, hogy lehet olyan valaki, aki ezt bizalmatlanságnak, őszintétlenségnek veheti. De ezt látni fogod az ilyen személyiségen. Ha ő nagyon őszinte, és mindent elmond magáról az elején, akkor te is gyorsítasz, és nem lesz gond szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!